Меню
Количка

АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD EASY

Zedd Easy Aвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане - Апарати с маншон
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD EASY
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 49363
  • Тегло: 0.85кг
64.00 лв.

Автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса.

Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен ритъм ). С функция памет за 90 измервания с дата и час, показваща средните стойности за последните три измервания. С класификатор на кръвното налягане. Клинично доказана точност от BHS.

Гаранция - 2 години.Съдържание на кутията:
  • апарат за кръвно Zedd 
  • маншет
  • 4 батерии x 1,5 V (AA)
  • текстилна чанта за съхранение на устройството
  • инструкции за употребаНачин на употреба:
1. Седнете удобно на стол. Поставете ръката си върху маса и я отпуснете, докато извършвате измерването, както е показано на фигурата вдясно или може да легнете и да направите измерването както е показано.

2. Поставете буксата на въздуховода в специалното гнездо. Поемете 3-5 дълбоки вдишвания преди измерването и се отпуснете. Не говорете и не движете ръката си.
3. Натиснете бутон и всички символи ще се появят на екрана за около 2 секунди. След две кратки примигвания, на екрана ще се появи ‘0’.
4. Маншетът започва да се издува със започване на измерването, като се надува до 190 mmHg. Помпата спира надуването и налягането започва да намалява постепенно, при което се изчислява кръвното налягане и пулса на потребителя.
5. След приключване на измерването, се чува продължителен сигнал. Когато измерването е завършено, маншетът изпуска останалия въздух, докато не спадне напълно и на екрана се появат стойностите на систоличното, диастоличното налягане и пулса
6. Натиснете отново бутон , за да изключите апарата. Свалете маншета.

Нормално е да усещате маншета много стегнат по време на измерването. ( Няма повод за тревога ) Ако искате да спрете издуването по всяко време, натиснете отново бутон  Изчакайте най-малко три минути преди следващо измерване.
Електронният апарат за измерване на кръвно налягане ZEDD EASY измерва кръвното налягане и пулса, дори при наличие на аритмичен пулс (IHB). Когато апаратът установи неравномерно сърцебиене или прекомерно движение по време на измерването, на дисплея ще се появи. Аритмичният пулс (IHB), който се отчита, са удари на сърцето, които варират с 25% от средната стойност на всички удари на сърцето по време на измерването.
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.