Меню
Количка

АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD GO

Zedd Go Електронен апарат за измерване на кръвно налягане - Апарати с маншон
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD GO
0.00 лв.

Автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс.

Zedd Go представлява автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс. Зед Гоу е предназначен за употреба на бицепса и е с прикрепен маншет. Разполага с функция памет за двама потребители, запаметяваща до 90 измервания. Компактен и лесен за използване. Може да се използва както от възрастни, така и от деца над 12 години. Показва средна стойност от последните 3 измервания. Прикрепеният към апарата маншет е с размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22-32см.


Съдържание на кутията:

  • Дигитален апарат за измерване на кръвно налягане за бицепс с прикрепен маншет.

  • Чанта за съхранение на устройства

  • Инструкция за употреба

  • Батерии 4х1,5 V AAA

Гаранция - 2 години.Начин на употреба:
Сложете маншета в горната част на лявата ръка ( бицепс ). Уверете се, че долният ръб е поставен правилно и е на разстояние 1 - 2 см от лакътя. Затегнете добре свободния край на маншета. Той не трябва да е твърде стегнат. Оставете разстояние от около 2 пръста между горната част на ръката ( бицепса ) и маншета. Препоръчваме ви да не носите дрехи с ръкави. В противен случай е много вероятно да не можете да сложите маншета правилно. Притегнете го така, че да не е твърде стегнат и да приляга естествено на ръката. Поставете ръката си на масата с дланта нагоре. Маншетът трябва да бъде на нивото на сърцето.


Начин на измерване:

1. Натиснете бутона START / STOP. Всички символи трябва да се появят на екрана. Ще чуете 2 кратки сигнала. След това на дисплея ще се изобрази числото 0 за около 2 секунди Тогава ще започне издуването на маншета, а налягането също ще се появи на екрана.
2. След достигане на подходящо ниво на налягане, апаратът ще спре да напомпва маншета. След това ще започне да изпуска постепенно налягането. На екрана ще видите неговите стойности. В случай че при издуването не се достигне подходящо налягане, апаратът автоматично ще напомпа маншета отново до по-висока стойност.
3. Когато устройството засече пулс, символът "Сърце" ще се появи на екрана и ще започне да мига. Ще чуете звуков сигнал за всеки сърдечен ритъм, след като такъв бъде засечен.
4. Когато приключи измерването, ще чуете продължителен звуков сигнал. Междувременно систоличното, диастоличното кръвно налягане и пулсът ще се появят на екрана.
5. Измерените стойности ще бъдат изобразени на екрана до изключване на устройството. Ако нито един от бутоните не бъде натиснат за период от 3 минути, апаратът ще се изключи автоматично с цел пестене на енергия.
6. Натиснете отново бутон START / STOP, за да изключите апарата. Свалете и маншета.


Важно:

  • Ако искате да спрете издуването по всяко време, натиснете отново бутона START.
  • Нормално е да усещате маншета стегнат.
  • Изчакайте най-малко три минути преди следващо измерване
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.