Меню
Количка

СРЕБЪРНА ВОДА/АРКОЛ/ сол 100 мл ГАЛЕН

Arcol silver water 10 mg/l 100 ml / Аркол сребърна вода 10 мг/л 100 мл - Дезинфекция
СРЕБЪРНА ВОДА/АРКОЛ/ сол 100 мл ГАЛЕН
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 38791
  • Тегло: 0.13кг
3.96 лв.

Разтворът на колоидно сребро, популарен още като сребърна или “жива” вода, има антивирусно, антимикотично, антибактериално действие. Тя е естествен дезинфектант и имуностимулатор.

Arcol silver water 10 mg/l 100 ml

Аркол сребърна вода 10 мг/л 100 мл

АРКОЛ Сребърна вода

съдържа сребърни йони; разтвор на колоидно сребро Разтворът на колоидно сребро, популарен още като сребърна или “жива” вода, има антивирусно, антимикотично, антибактериално действие. Тя е естествен дезинфектант и имуностимулатор. Продуктът може успешно да замени дезинфектиращи разтвори от рода на натриев хипохлорид, карболова киселина и сублимати на хлора и фенола, като същевременно няма техните странични ефекти и не създава условия на дискомфорт. Коментираната СРЕБЪРНА ВОДА въздейства върху над 650 патогенни микроорганизми, които в този случай не развиват резистентност. Използвана паралелно с медикаменти усилва полезния им ефект до десетина пъти, а при комбинации с билки – до 7 пъти. Доказано преодолява инфекции с грам-положителни и грам-отрицателни бактерии, включително упоритите кандида, ешерихия коли, аспергилиус, стрептококи, менингококи, стафилококи.

Приложение:

Аркол СРЕБЪРНА ВОДА

може да се приема вътрешно, да се прилага под формата на капки за нос или уши, разтвор за жабурене и гаргара, за почистване на рани и изгаряния в тампони, за компреси, за деситфекция на питейна вода за хора и животни. Със сребърна вода могат да се обработват повърхности, които са потенциално опасни за предаване на инфекции

Производител: Гал-1 ЕООД, България

   

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.