Меню
Количка

АРТЕЛАК ЕКТОИН сол 10 мл

Artelac Ectoin colir eye drops 10 ml./ Артелак Ектоин колир капки за очи 10мл. - Очи и зрение
АРТЕЛАК ЕКТОИН сол 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 46837
  • Тегло: 0.02кг
15.50 лв.

   Артелак Ектоин облекчава симптомите на алергичен конюнктивит, като сърбеж, сълзене и дразнене на очите. Предназначен е за профилактика и лечение.

     Артелак Ектоин облекчава симптомите на алергичен конюнктивит, като сърбеж, сълзене и дразнене на очите. Предназначен е за профилактика и лечение. Предпазва от проникване на алергени. Без консерванти, Артелак Ектоин е подходящ за продължителна употреба, както и за използване при носене на контактни лещи и при чувствителни очи.

     Съдържа : Ектоин който защитава окото, като намалява възпалението и стабилизира клетъчната мембрана. Хиалуроновата киселина осигурява продължителна хидратация на очната повърхност и оцеляването на роговите клетки при сухо око.

    Артелак Ектоин стабилизира естествения слъзен филм по два начина, като ектоин укрепва липидната фаза, а хиалуроновата киселина стабилизира водната фаза на слъзния филм.
В допълнение, Артелак Ектоин защитава окото от вредните въздействия на алергени и подпомага процеса на регенерация на раздразнената и чувствителна конюнктива.

    Артелак Ектоин може да се използва до 6 седмици след отваряне благодарение на иновативната херметически затворена опаковка.

    Състав: Ectoin, хиалуронова киселина, натриев хлорид и вода.

    Дозировка:1-2 капки във всяко око, няколко пъти дневно.

    Предупреждения:

  • Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.
  • При поява на алергична реакция, незабавно да се прекрати употребата.
  • За да се избегне заразяване, всеки флакон трябва да се използва от един човек.
  • Използвайте до 6 седмици след отваряне.


   Изчакайте най-малко 15 минути след използване на Артелак Ектоин®, преди да приложите друго медицинско изделие или лекарство в окото.

    Ако сте бременна или кърмите, имате съмнения за бременност се консултирайте с Вашия лекар преди употреба.

    Използвайте Артелак Ектоин съгласно указанията за употреба в листовката на продукта. Ако не сте сигурни в нещо, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

    При първа употреба или след като не е използван за известен период, е необходимо първоначално леко изпомпване на разтвора. При помпане на разтвора, бутилката трябва да се държи с върха на капкомера надолу.

   Артелак Ектоин трябва да се съхранява между 2 °С - 25 °С.

   Артелак Ектоин облекчава симптомите на алергичен конюнктивит, като сърбеж, сълзене и дразнене на очите. Предназначен е за профилактика и лечение.

10 мл. 

    Производител:Bausch & Lomb

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.