Меню
Количка

БЕЙБИ КАП амп 5 мл х 10 бр

BabuCap Saline lavage of the nose and eyes 5 ml 10 ampoules / БейбиKaп Физиологичен разтвор за промивка на носа и очите 5 мл х10 ампули - Дезинфекция
БЕЙБИ КАП амп 5 мл х 10 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: Capeypharma, Полша.
  • Арт.номер: 54946
  • Тегло: 0.02кг
0.00 лв.

Бейбикап амп. за нос и очи представлява физиологичен разтвор и се препоръчва за ежедневни промивки и хигиена на очите и носа при бебета, деца и възрастни.

BabuCap Saline lavage of the nose and eyes 5 ml 10 ampoules

БейбиKaп  Физиологичен разтвор за промивка на носа и очите 5 мл х10 ампули

Бейбикап амп. за нос и очи представлява физиологичен разтвор и се препоръчва за ежедневни промивки и хигиена на очите и носа при бебета, деца и възрастни. Бейбикап е медицинско изделие под формата на стерилен физиологичен разтвор, който идва опакован в ампули за еднократна употреба. Този разтвор помага при почистването на запушен нос и улеснява борбата с така наречената назална конгестия. Разтворът може да се употребява и за почистване на излишната секреция, а благодарение на овлажняващите му свойства, на секундата подхранва сухата носна лигавица при възрастни. Може да се използва от цялото семейство (от бебе до възрастен човек) за почистване на секрети или за подготвяне на тампони за очи. Не се препоръчва употреба за инжектиране.

Съдържание:  Натриев хлорид, пречистена вода.

Как се употребява продуктът: Нанесете чрез изплакване , накапване, избръсване или обтриване на мястото с напоен с физиологичния разтвор памучен тампон.

Предупреждения: Да се съхранява далеч от детски ръце, на място със стайна температура. Една опаковка съдържа 10 броя ампули по 5 мл. Ампулите са за еднократна употреба.

Произведено от Capeypharma, Полша.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.