Меню
Количка

БИОГАЙА дъвч.табл ЯГОДА х 10 бр

BioGaia За добро чревно здраве с вкус на ягода x10 таблетки за дъвчене - Пробиотици
БИОГАЙА дъвч.табл ЯГОДА х 10 бр
0.00 лв.
Пробиотични таблетки за дъвчене за деца и възрастни с вкус на ягода.
BioGaiа Protectis таблетки за дъвчене с вкус на ягода са хранителна добавка, съдържаща Lactobacillus reuteri Protectis. Спомагат на организма да възстанови естествения си баланс, подобрява чревната микрофлора и повишават имунитета. Подходяща допълнителна терапия при антибиотично лечение. С приятен вкус на ягода. Биогайа пробиотични таблетки за дъвчене с ягодов вкус премахват лошия дъх в устата и укрепва здравето като засилва имунната система. Намалява риска от инфекции и храносмилателни смущения и потиска развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт. Продуктът е подходящ за бременни и кърмачки и е доказано, че не предизвиква алергични реакции. Приложими са за възрастни и деца над 2 години.


Състав:
Активни вещества100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis (в 1 дъвчаща таблетка).
Помощни вещества: пълнител (изомалат), Lactobacillus reuteri Prodentis, хидрогенирано палмово масло, ягодов вкус, овкусител (лимонена киселина) и подсладител (ксилитол). С подсладители.


Начин на употреба:
Възрастни и деца над 2 години:
 По 1–2 таблетки за дъвчене дневно. Могат да се сдъвчат, глътнат или да се оставят в устата да се стопят. Те могат да се приемат регулярно или временно, напр. при антибиотична терапия. Опаковка:
 

10 таблетки за дъвчене


Производител:
BioGaia АВ, Швеция.
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.