Меню
Количка

БИОЗИН КИДС с ЛАКТОФЕРИН сироп 100 мл

Биозин Кидс Сироп с лактоферин за добър имунитет х100 мл - Имунитет
БИОЗИН КИДС с ЛАКТОФЕРИН сироп 100 мл
 • Наличност: В наличност
 • Арт.номер: 47604
 • Тегло: 0.13кг
27.69 лв.

Биозин Кидс  с лактоферин повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата.

Biozin Kids syrup на BIOshield е хранителна добавка с мощно антибактериално и противомикробно действие, благодарение на своята уникална формула, базирана на лактоферин. Биозин Кидс Сироп с лактоферин повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата. Биозин Кидс е предназначен за деца от всички възрасти. Сиропът е с приятен вкус на портокал и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм, като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от лактоферин, витамин D3, цинк и инозитол.
 • Лактоферинът е желязопренасящ натурален глюкопротен, който ефективно защитава лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочно-половата системи и се грижи  за правилното развитие и функциониране на имунната система на детския организъм.
 • Холекалциферолът (витамин D3) е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан. Известно е, че недостигът на витамин D3 води до тежки нарушения в дейността на дихателните органи при астматиците. Решаващата роля на витамин D във функцията на имунната система е скорошно откритие. Голямо проучване в САЩ върху 18 000 деца показа, че при тези, които са с високи кръвни нива на витамин D3, има по-малка вероятност да се разболеят от настинка или от инфекция на горните дихателни пътища. Витамин D3 има способността да активира специални антимикробни протеини, които подпомагат клетките в борбата с вирусите.
 • Цинк - осигурява синтеза на имуноглобулини и образуването на аминокиселини. Кофактор на витамин D3. Той е необходим за нормалния растеж при децата.
 • Инозитол - участва в състава на клетъчните мембрани кaто градивен елемент за синтеза на фосфолипидите, такива са повърхностните белодробни липиди. Той е важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.


Състав:
1 доза от 5 мл. БИОЗИН КИДС с лактоферин съдържа:
 • Лактоферин 30 мг
 • Витамин Д3 10 µg (400 МЕ)
 • Цинк (цинков глюконат) 1,5 мг
 • Инозитол 20 мг


Начин на употреба:
За деца от 0 до 1 година се приемат  по 5 мл. (една доза) дневно, преди хранене, за деца над 1 година 2 пъти по 5 мл дневно.Опаковка:
100 млПроизводител:  
BioShield
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.