Меню
Количка

ЧАЙ AHMAD TEA ПЛОДОВО-БИЛКОВ РОЙБОС И КАНЕЛА филтър x 20 бр

Ahmad Чай Ройбос и Канела 20 бр. - Билки и чай
ЧАЙ AHMAD TEA ПЛОДОВО-БИЛКОВ РОЙБОС И КАНЕЛА филтър x 20 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Арт.номер: 44722
  • Тегло: 0.05кг
0.00 лв.

Южноафриканският Rooibos и е известен по целия свят като изключителен чай за отмора и възстановяване. За да подобрим прекрасния вкус на ройбос, добавяме загряващите нотки на канелата, за да допълним вкуса и да създадем жива смесица.Естествено без кофеин, успокояващо за облекчаване на стреса и успокояващи нерви. Той също е богат на антиоксиданти, за да спомогне за по-здравословен начин на живот и състояние на благосъстояние. Когато имате нужда от перфектната напитка, която да ви преведе през тежък ден и да се насладите на спокоен сън, нашата майсторска смес е прекрасен избор, на който винаги можете да разчитате.

Ройбос и канела - Съживяваща смесица, която комбинира деликатния вкус на Ройбос, известен още като Червен чай, с топлината на канелената подправка. Ройбос не съдържа кофеин и притежава голямо количество антиоксиданти. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.

Описание: Основните предимства на AHMAD tea:

  • Всяко пакетче е в индивидуално алуминиево фолио – това гарантира запазването на вкусовите качества и аромат, без да се смесва с външни аромати;

  • Оптимално съчетание на качество и цена;

  • Предпочитана марка в Англия, Русия и бившите съветски републики – страни с дълги традиции в консумацията на чай;

  • Разпространен в над 70 държави на 6 континента;

  • Дизайн на опаковките от висока класа с класически английски сцени и свежо цветово съчетание, показващи стил и добра разпознаваемост

Приложение: Ройбос и канела - Съживяваща смесица, която комбинира деликатния вкус на Ройбос, известен още като Червен чай, с топлината на канелената подправка. Ройбос не съдържа кофеин и притежава голямо количество антиоксиданти. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.

Начин на приготвяне: Едно пакетче чай се запарва с 250мл вряла вода 5-10 минути.

Съдържание: Ройбос и канела.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Производител: Ahmad Tea Ltd, Великобритания.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.