Меню
Количка

ДИО РЕНАЛ ДЕТОКС капс 547 мг х 30 бр

Дио-Ренал Детокс За подкрепа на отделителната и храносмилателната система x30 капсули - Черен дроб и жлъчка
ДИО РЕНАЛ ДЕТОКС капс 547 мг х 30 бр
0.00 лв.

Дио Ренал Детокс е хранителна добавка, която подкрепя и действа благоприятно върху функциите на отделителната и храносмилателаната система. 

Дио-ренал детокс в хранителна добавка, съдържаща натурални стандартизирани сухи растителни екстракти от листа на бреза и корен от глухарче.
  • Листата от бреза са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство. Въпреки че допринасят за повишеното отделяне на вода от организма, листата от бреза не оказват дразнещо действие върху бъбреците – оказва мек диуретичен ефект, запазват равновесието на витамините и минералите, и така тялото Ви не губи тези ценни вещества, а ги съхранява. При прием на достатъчно течности екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване на количеството на отделената урина, докато уринарният Ви тракт се пречисти напълно.
  • Дио-ренал детокс е подходящ и когато се налага продължителна профилактика, благодарение на отличната поносимост и безопасност.
  • Коренът от глухарче допринася за доброто здраве на храносмилателната система и помага на черния дроб да се пречисти от натрупаните токсини.
Растителният препарат е с безкомпромисно качество, сигурно действие и допринася за цялостното здраве на отделителната и хранителната система.


Състав:

Активни съставки: 400 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза; 100 mg стандартизиран сух екстракт от корен на глухарче.
Помощни вещества: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат; антислепващ агент: силициев диоксид.


Начин на употреба:
Деца над 12 години: 3 пъти по 1 капсула преди хранене.Опаковка:
30 капсулиПроизводител: 
Химакс Фарма ЕООД, България.


Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.