Меню
Количка

Durex Perfect Grade лубрикант 50 мл

Durex Perfect Grade лубрикант 50 мл - Лубриканти
Durex Perfect Grade лубрикант 50 мл
  • Наличност: Изчерпан
0.00 лв.

Durex Play Perfect облекчава вагиналната сухота и интимния дискомфорт, като същевременно с това създава невероятно чувствено усещане и за двамата партньори.

Ефектът на лубриканта Durex Play Perfect трае 3 пъти по-дълго от интимните гелове и лубриканти на водна основа. Съвсем малко количество е достатъчно, за да изживеете неповторимо удоволствие по време на секс, без да е необходимо да прекъсвате половия акт и да нанасяте повторно. Неговата копринено нежна и сгряваща при допир силиконова основа не изсъхва лесно. Durex Play Perfect облекчава вагиналната сухота и интимния дискомфорт, като същевременно с това създава невероятно чувствено усещане и за двамата партньори.

Състав: Cyclioentasiloxane, Dimethiconol. Начин на употреба: Свалете капачката, завъртете помпата, за да отворите опаковката, нанесете леко лубриканта на местата, които желаете.  Можете да го използвате с всички видове презервативи Durex. Не забравяйте, че това не е контрацептив и не съдържа спермицид.

Съхранение:
Съхранявайте на хладно и сухо място, далече от пряка слънчева светлина. Използвайте в рамките на три месеца след отваряне на продукта. Съвети за безопасност: Избягвайте контакт с очите. Ако усетите дразнене, спрете да използвате лубриканта. Ако дразненето продължава, или ако е нужно по-голямо количество от гела през цялото време на половия акт, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Избягвайте употребата на продукта, ако сте бременна или кърмите, освен ако не Ви е препоръчан от Вашия лекар. Този продукт е на силиконова основа и може да оцвети платове. Макар че поглъщането му е безопасно, това не е храна, и трябва да се съхранява на безопасно място, недостъпно за деца.

Опаковка
: 50 ml. 

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: Durex , лубрикант