Меню
Количка

ЕХИНАЦЕЯ екстракт EHINAMIDE капс 250 мг х 90 бр

Ехинацея екстракт За висок имунитет 250 мг х90 капсули - Имунитет
ЕХИНАЦЕЯ екстракт EHINAMIDE капс 250 мг х 90 бр
0.00 лв.

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Echinamide Extract представлява хранителна добавка, естествен и изключително ефективен имуностимулант,  добит чрез екстракт от растението Ехинацея, което е добре познато и със своите мощни свойства при борбата с инфекциите на горните дихателни пътища. Благодарение на отличните си имуностимулиращи свойства ехинацеята повишава защитните сили на организма, чрез което той става по-устойчив на влиянието на вируси и бактерии. Ехинацея екстракт на Natural Factors може да се приема, както целогодишно, за повишаване на имунитета, така и при първите симптоми на настинка и грип. Патентованият екстракт на добавката гарантирано съдържа три ключови активни вещества за мощно подпомагане на имунната система. Екстрактът от ехинацея съдържа тези активни вещества на базата на цялото растение и така всички активни вещества са налични. Всяка капсула от Echinamide е равна на 2000 мг свежа билка. Echinamide на Natural Factors е единственият продукт от ехинацея, който е преминал 2 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани във фаза 2 клинични изследвания със статистически значими и повтарящи се доказателства за ефективност като имунен стимулант в борбата с инфекции на горните дихателни пътища като настинка и грип.Състав:

Съставки:В 1 капсула:Дневна доза:
ECHINAMIDE® /Ехинацея Пурпурея/ стандартизиран екстракт 2.9:1 (цвят и корен) (eквивалентен на 725 mg сурова билка)250 mg1250 mg

Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), не-ГМО слънчгогледово Олио, жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин.Начин на употреба:
При вирусни симптоми: Приемете 5 софтгел капсули дневно.
За нормални нива на имунната система: По 1 софтгел капсула дневно.Опаковка:
90 капсулиПроизводител: 
Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canad

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.