Меню
Количка

ЕСПУМИЗАН саше 125 мг х 14 бр

Еспумизан Изи Сашета при газове 125 мг х14 броя - Стомашно-чревни проблеми
ЕСПУМИЗАН саше 125 мг х 14 бр
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 38044
  • Тегло: 0.20кг
9.48 лв.

Espumisan Easy съдържащ симетикон, който се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт.

Espumisan Easy е лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на перорален разтвор, съдържащ симетикон, който се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт. Espumisan easy бързо се разтваря в устата, като по този начин активното вещество бързо достига стомашно-чревния тракт, където действа. Espumisan easy се предлага в отделни сашета, които може да носите със себе си по всяко време за облекчаване на неприятните симптоми на метеоризъм или други състояния, свързани с натрупване на газове. Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус. Espumisan easy са гранули, произведени чрез модерна технология, които съдържат симетикон - вещество, което има свойства да разгражда пяната. Състав:
Активното вещество е: 125 mg симетикон (simeticone).

Другите съставки са: сорбитол, талк, ябълчена киселина, лимонов аромат, сметанов аромат.


Начин на употреба:
Възрастни и юноши над 14 години приемат съдържанието на 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо, съдържанието на 1 саше може да бъде прието също вечер преди лягане.
Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета наведнъж, ако е необходимо.
Дневната доза не трябва да надвишава 8 сашета, еквивалентни на 1 000 mg симетикон.

Деца от 6 до 14 години приемат съдържанието на 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо, съдържанието на 1 саше може да бъде прието вечер преди лягане.
Дневната доза не трябва да надвишава 3 сашета, еквивалентни на 375 mg симетикон.

Изсипете гранулите директно върху езика и ги преглътнете. Може да приемете малко вода след това, ако желаете. Приемайте Espumisan easy до облекчаване на дискомфорта, но не повече от 30 дни.Опаковка:
14 сашета


Производител: 
Berlin-Chemie AG

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.