Меню
Количка

ФИТОЛОР спрей за гърло 30 мл

Фитолор спрей прополисов спрей за гърло x30 мл - Кашлица и гърло
ФИТОЛОР спрей за гърло 30 мл
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 38016
  • Тегло: 0.06кг
11.55 лв.
Фитолор спрей за гърло е хранителна добавка, комбинация от прополис, лайка и мащерка. Благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт и дихателната система.
Фитолор спрей за гърло е хранителна добавка, комбинация от прополис, лайка и мащерка.
  • Благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт.
  • Подкрепа за функциите на дихателната система.

Билките лайка и мащерка, съдържащи се в Fitolor spray, се ползват с изключителна популярност за здраво гърло и дихателни пътища. В състава на лайката и мащерката влизат етерични масла, органични киселини, витамини, флавоноиди, гликозиди, дъбилни вещества и др. Положителното въздействие на тимол от етеричното масло на мащерката и на производните на хамазулен в лайката са широко и успешно изследвани. Съставките в екстрактите от лайка и мащерка допринасят за нормалното възобновяване на епитела на гърлото и бронхите, и за тяхното нормално здраве.


Прополисът е уникален пчелен продукт, известен още като пчелен клей. Притежава изключително широк спектър на благоприятно действие върху организма. Подпомага всички системи в организма, включително укрепването на дихателната и имунната система. В основния състав на прополиса влизат: флавоноиди, гликозиди, естери, терпени,
витамини, минерални вещества и други. Прополисовият екстракт във Фитолор спрей съдържа и голямо количество от флавоноида галангин (10%) – важна биомолекула за действието на прополис.


Състав:
Съставки в 1,8m: Прополис екстракт (Propolis) 19,8mg, Мащерка екстракт (Thymus serpyllum) 79,2mg, Лайка екстракт (Matricaria chamomilla) 49,5mg


Начин на употреба:
За деца от 3 до 10 години:
 4 пъти на ден по 2 впръсквания в гърлото (4 x 0,2ml).

За деца над 10 години и възрастни: 6 пъти на ден по 3 впръсквания в гърлото (6 x 0,3ml).
За по-добър ефект не консумирайте вода или течности поне 30 минути след приложението.


Опаковка
:

30 мл


Производител:  
ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.