Меню
Количка

ФИТОРЕЛАКС НОЩ + МЕЛАТОНИН капс х 30 бр ВИТАГОЛД

Vitagold Фиторелакс Нощ с мелатонин За здрав и спокоен сън х30 капсули - Безсъние и напрежение
ФИТОРЕЛАКС НОЩ + МЕЛАТОНИН капс х 30 бр ВИТАГОЛД
0.00 лв.

Фиторелакс нощ е специална хранителна добавка, която осигурява здрав и спокоен сън през цялата нощ.

Vitagold Phytorelax Night е специална хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от Мелатонин, екстракт от Пасифлора, 5-Хидрокситриптофан и витамин B6, която подкрепя дейността на нервната система през нощта, успокоява и релаксира мозъка и допринася за здрав и спокоен сън. Фиторелакс Нощ е подходящ за хора, страдащи от безсъние и нарушения на съня. Фиторелакс Нощ спомага за намаляване на времето, необходимо за заспиване, регулира т.нар биологичен часовник и цикъла сън-бодърстване. Фиторелакс Нощ се препоръчва за хора, подложени на стрес, хора с променлив график на съня и хора, пътуващи до отдалечени страни с голяма часова разлика. Мелатонинът пряко участва в цикъла сън-бодърстване, а недостига му може да доведе до хронично безсъние, летаргия и промени в настроението. Редовният прием на продукта не предизвиква зависимост, тъй като мелатонинът е естествено вещество, което се отделя от епифизната жлеза в мозъка. Епифизната жлеза произвежда мелатонин когато човек е на тъмно, а когато човек е изложен на светлина прозиводството му намалява. Мелатонинът успокоява мозъка, намалява чувството на умора и отпадналост и поддържа нормално психическо състояние. Екстрактът от пасифлора е ефективен при нарушения на съня, депресия, състояния на тревожност, напрежение и други нервни смущения. Пасифлората има успокояващ ефект, намалява емоционалното напрецение и спомага при състояния на тревожност и трудно заспиване. 5-Хидрокситриптофан представлява аминокиселина, която мозъка превръща в серотонин ("хормон на щастието").  5-Хидрокситриптофанът повишава нивата на серотонин в мозъка, спомага за поддържането на психоемоционален баланс, намалява усещането за меланхолия, намалява депресията и противодейства при състояния на паника и тревожност. Също така спомага за постигането на здрав, продължителен и качествен сън. Витамин B6 допринася за поддържането на нормалната психична функция и нормалното функциониране на нервната система като цяло. Витамин В6 спомага образуването на антитела и червени кръвни клетки и допринася за нормалната функция на имунната система. Също така намалява умората, регулира хормоналната дейност и спомага за поддържане на нормалното състояние на кръвоносните съдове.Състав:
пълнители (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат); желатин (капсула); екстракт от пасифлора; 5-НТР (5-хидрокси-триптофан); пиридоксин хидрохлорид (Витамин Вб); мелатонин; ан- тислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид).


Начин на употреба:

Препоръчва се по 1 капсула вечер, 20-30 минути преди сън.
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на„Фиторелакс нощ" да продължи не по-малко от 1 - 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.


Опаковка:
30 капсулиПроизведено за: 
"Вита голд" ООД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: безсъние , сън