Меню
Количка

ГАСТРОКИНД табл х 150 бр DHU

Gastrokind 150 tablets / Гастрокинд 150 таблетки - Комплексна хомеопатия
ГАСТРОКИНД табл х 150 бр DHU
0.00 лв.
Децата понякога се оплакват от болки в корема, без да съществува сериозна причина за този проблем, като инфекция или дадено заболяване. Факторите може да са различни – физиологичното развитие на организма или промени в ежедневните дейности. Тръгването на ясла или детска градина, срещата с нови хора също може да предизвика тези оплаквания.

Gastrokind 150 tablets / Гастрокинд 150 таблетки

Гастрокинд® при функционални стомашно-чревни нарушения х 150 таблетки Гастрокинд® е комплексно хомеопатично лекарство за лечение на функционални стомашно-чревни нарушения при деца.Децата понякога се оплакват от болки в корема, без да съществува сериозна причина за този проблем, като инфекция или дадено заболяване. Факторите може да са различни – физиологичното развитие на организма или промени в ежедневните дейности. Тръгването на ясла или детска градина, срещата с нови хора също може да предизвика тези оплаквания.Обичайното решение на подобни проблеми включва предписание на лекарства, които могат да доведат до странични ефекти. Гастрокинд® ви дава безопасна, щадяща организма и ефективна алтернатива за облекчаване на неприятните симптоми и лечение на стомашно-чревните нарушения.Дозировка:Давайте по 1 таблетка (за деца от 1 до 6 г.) на всеки час до максимум 6 таблетки дневно в острия период. След отшумяване на оплакванията намалете приемa на по 1 таблетка 4 пъти дневно.Таблетките се разтварят бързо в устата и лесно се приемат, като не е необходимо да бъдат поглъщани. Можете директно да поставите таблетката в устата на детето или да я разтворите в малко вода в чаена (пластмасова) лъжичка.

Гастрокинд® лекува функционалните стомашно-чревни нарушения по безопасен, щадящ организма и ефективен начин. Активни съставки

  • Arsenicum album D6
  • Croton tiglium D6
  • Okoubaka D4
  • Veratrum album D12
Прозиводител: DHU
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.