Меню
Количка

ГЕРИКАПС капс х 20 бр

Герикапс Витамини А и Е х20 капсули - За възрастни
ГЕРИКАПС капс х 20 бр
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 25921
  • Тегло: 0.05кг
6.48 лв.

Gericaps  се препоръчва при случаи на нарастващо отслабване на зрението, при кератози по кожата и лигавиците, за стимулиране на половата активност, при отслабена съпротива на организма към инфекции, при смущения в растежа на косата и ноктите, слухови смущения и др.

Gericaps представлява специална хранителна добавка, съчетаваща в себе си ценните за организма мастноразтворими витамини А и Е, която е предназначена да обезпечава дневната физиологична потребност на организма от тези 2 витамина, както и за благоприятстване на състояния при случаи на нарастващо отслабване на зрението, при кератози по кожата и лигавиците, за стимулиране на половата активност, при отслабена съпротива на организма към инфекции, при смущения в растежа на косата и ноктите, слухови смущения, смущения в критическата възраст на мъжа и жената, при хора в напреднала възраст с миозити и мускулна дистрофия, както и при стерилитет, ентерити, хематопатии, фотофобия, пародонтоза, гингивити, акне, дискератози. Витамините А и Е, които присъстват в състав на соевото масло, което е извлечено без генно модифицирани организми. Витамин А спомага за подпомагане растежа и възстановяването на кожата и лигавиците. Витамин Е има силно антиоксидантно действие, предпазва от натрупване на свободните радикали, както и от вредното им въздействие върху организма. Приемът му подпомага за намаляване образуването на тромби, участва в обмяната на холестерола и кортикостероидите и увеличава имунната устойчивост на организма, оказвайки противовъзпалителен ефект.Състав:
Всяка мека желатинова капсула съдържа: Vitamin A – 1 500 µg RE (ретинил палмитат 5 000 IU); Vitamin E 20 mg α-ТЕ (DL- алфа-токоферил ацетат 30 IU);Начин на употреба:
По 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. За постигане на добър ефект, подновете приема след същия период на прекъсване.Опаковка:
20 капсули


Производител: 
Адифарм ЕАД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.