Меню
Количка

ГИНКОПРИМ табл 60 мг х 60 бр +20 бр

ГинкоПрим За добра памет и концентрация 60 мг х60 + 20 таблетки Подарък - Памет и концентрация
ГИНКОПРИМ табл 60 мг х 60 бр +20 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: Walmark, Чехия
  • Арт.номер: 51143
  • Тегло: 0.11кг
0.00 лв.

GinkoPrim е хранителна добавка, която допринася за добра памет, концентрация и нормално оросяване на мозъка и крайниците.

GinkoPrim е хранителна добавка, която допринася за добра памет, концентрация и нормално оросяване на мозъка и крайниците, благодарение на ефективния комплекс от стандартизиран екстракт от известното растение Гинко Билоба в комбинация с важния минерал Магнезий и Диметиламиноетанол (DMAE) - естествено вещество на всички живи организми. ГинкоПрим премахва усещането за студени крака и ръце, подсилва паметта и способността за концентрация, спомага за оптималното функциониране на сърцетo и кръвоносните съдове, допринася за забавяне на процесите на стареене и повишава тонуса и общото състояние на организма. Растението Гинко Билоба е познато още от древността със своите благоприятни действие върху нервната система и кръвоносната система. Листата му са богат източник на биофлавоноиди, фенолни субстанции, органични киселини и други полезни и ефективни вещества, които подобряват паметта, умствената острота и концентрацията, повишават притока на кръв и подобряват оросяването на мозъка и крайниците. Също така Гинко Билоба намалява безсънието, спомага при физическа и психическа умора, при изтощение и отпадналост и при депресия. Екстрактът от Гинко Билоба стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, има съдоразширяващо действие и помага по-бързото възстановяване при физическо претоварване. Екстрактът от Гинко Билоба има силни антиоксидантни свойства, като предпазва организма от вредното влияние на свободните радикали. Гинко Билобата може да повлияе благоприятно и при астма, алергични възпаления, алцхаймер, шум в ушите, главоболие и световъртеж. Диметиламиноетанол (DMAE) служи за увеличаване на нивата на холин в тялото, което от своя страна води до подобряване на паметта и концентрацията. Холинът допринася за нормалното функциониране на паметта и подобрява умствената острота. ДМАЕ спомага за задържане на вниманието и по-добра концентрация. Също така ДМАЕ влияе благоприятно на мозъка и нервната система.  Магнезият допринася за поддържането на нормаланата дейност на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и спомага за подобряване на психическото състояние на човек.


Състав:
анти-слепващ агент: микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, магнезиев оксид, Гинко билоба екстракт, диметиламиноетанол битартарат, хидроксипропил целулоза, средноверижни триглицериди, стабилизатор: хидроксипропил метилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид, рибофлавин, индиго кармин и брилянт синьо, шафранка концентрат. 


Активни вещества: Гинко билоба, Магнезий, Диметиламиноетанол (DMAE)
  • Гинко билоба - Гинко билоба е най-старият известен дървесен вид в света. Във фармакологията се използва екстрактът от неговите листа. В гинко билобата се съдържат флавоноиди, терпеноиди и билобалиди с невро-, съдопротективни, и радикал обезвреждащи свойства. Те оказват благоприятното влияние при проблеми с паметта, концентрацията и мисловната дейност. Стандартизираният екстракт от гинко билоба в ГинкоПрим MAX 120 гарантира оптимално съдържание на активните съставки (24 % гинкофлавон гликозиди и 6 % терпенолактони). Те спомагат за кръвооросяването на тъканите, а по този начин и храненето на отделните органи в човешкото тяло. В най-голяма степен този ефект се наблюдава по отношение на мозъка и крайниците.
  • Магнезий -  Магнезият е един от най-важните микроелементи – отговорен е за повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло.Магнезиевият дефицит се изразява в нервност, липса на концентрация и лесна уморяемост. Включената оптимална дневна доза магнезий в ГинкоПрим MAX 120 допринася за поддържането на нормална психична функция и намаляване чувството на отпадналост.
  • Диметиламиноетанол (DMAE) - DMAE е субстанция, която естествено се среща в някои риби като аншоа, херинга, сардина. Представлява аминоалкохол, предшественик на холина и ацетилхолина в мозъка. DMAE допринася за нормална памет, концентрация и внимание. В комбинация с гинко билоба се използва за поддържане на когнитивните способности с напредване на възрастта.


Начин на употреба:
Приемайте по1 таблетка дневно след хранене. С цел постигане на оптимален ефект препоръчваме GinkoPrim® да се приема в продължение на 2-3 месеца. Продуктът може да се приема и по-продължително време.


Опаковка:
60 + 20 таблетки


Производител: 
Stada Arzneimitteln AG
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.