Меню
Количка

ГРИПЕКС ХОТ АКТИВ МАКС саше х 10 бр

Грипекс ХотАктив Макс При грип и простуда с вкус на лимон x10 сашета - Грип и простуда
ГРИПЕКС ХОТ АКТИВ МАКС саше х 10 бр
0.00 лв.
Gripex HotActive Max е предназначен за облекчаване на симптомите на настинка, грип и грипоподобни състояния, като повишена температура, главоболие, болки в гърлото, мускулите, костите и ставите, както и проявите на ринит. 

Gripex HotActive Max представлява лекарствен продукт под формата на прах за перорален разтвор, който се отпуска без лекарско предписание, съдържащ парацетамол и фенилефринов хидрохлорид, предназначен за облекчаване на симптомите на настинка, грип и грипоподобни състояния, като повишена температура, главоболие, болки в гърлото, мускулите, костите и ставите, както и проявите на ринит. Грипекс ХотАктив Maкс има антипиретично и аналгетично действие и възстановява проходимостта на носните пътища. Гореща напитка с приятен вкус на лимон.Състав:
Активни вещества: парацетамол 1000 mg, аскорбинова киселина 100 mg, фенилефринов хидрохлорид 12,2 mg (в 1 саше);

Помощни вещества: аспартам (Е 951), захар, лимонена киселина, натриев цитрат, лимонови аромати, ацесулфам калий (Е 950), хинолиново жълто (Е 104).Начин на употреба:
Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 1 саше на всеки 4-6 часа (до 4 сашета на 24 часа). Разтворете съдържанието на сашето в чаша с топла вода.


Опаковка:
10 сашета


Производител: 
US Pharmacia, Фармация

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.