Меню
Количка

Хранителни Добавки за Диабетици

Производител: Индия Арт.номер: 40373
Healthy Life Фавио е хранителна добавка, съдържаща уникален комплекс от 14 витамина и минерала, подсилена с MON6X (специална формула, разработена за нуждите на хората с диабет и на тези предразположени към диабет). Цинкът спомага за преобразуването на въглехидратите и останалите основни хранителни в..
23.50 лв.
Производител: БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 47660
Stevia luxury with fiber 300 tabletsСтевия лукс с фибри 300 таблетки Стевия е растение, което вирее в Южна Америка. То е известно от хилядолетия, но се изучава от средата на миналия век. Стевията съдържа широк спектър полезни вещества: аминокиселини, антиоксиданти, пектин, растителни липиди, полизах..
0.00 лв.
Производител: QUEISSER PHARMA, Германия Арт.номер: 53567
Доказано е, че при страдащите от захарен диабет, често има намалени количества на витамини и минерали в организма. Необходимостта да се спазва стриктна диета допълнително може да доведе до недостатъчно снабдяване с ценни нутриенти. При хората с диабет се наблюдава повишено образуване на свободни рад..
0.00 лв.
Производител: "Вита голд" ООД, България. Арт.номер: 44668
Диасан макс капсули  х 30/DIASAN MAX caps. x 30Oказва благоприятно въздействие върху нивото на кръвната захар, холестерола и триглицеридите в кръвта. В Диасан се използва воден екстракт от Канела, което го прави напълно безопасен за употреба.Синергично комплексно въздействие на екстракт от кане..
0.00 лв.
Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България Арт.номер: 38002
Fortex Диабекан e специална хранителна добавка, съдържаща концентриран екстракт от канела, хром и магнезий, която спомага за поддържане на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта и на здравословни нива на кръвната захар, стимулира инсулиновите рецептори и повишава способността на клетките д..
0.00 лв.
Производител: МЕДИКУСФАРМА ООД / България. Арт.номер: 40346
Glikoravnin 475 mg 30 caps. / Гликоравнин 475 мг 30 капс. Съдържащите се в Гликоравнин:Съдейства за поддържане кръвно-захарното ниво във физиологични стойности и при фамилни предразположения към нарушенияПодобрява обменни, сърдечно- съдови, очни, кожни и неврологични функцииПодобрява зрението, забав..
0.00 лв.
Производител: ПАНАЦЕЯ 2001, България Арт.номер: 53095
Благоприятства поддържането на нормални нива на кръвната захар след хранене. Допринася за нормалната абсорбция на захар в червата. Спомага за поддържане на нормална инсулинова чувствителност и глюкозен метаболизъм. Поддържа нормалното функциониране на черния дроб. Оказва благоприятен ефект върху лип..
0.00 лв.
Производител: Зона Фарма ООД Арт.номер: 44105
Glycolevel 340 mg 30 capsules / Гликолевел 340мг 30 капсули ГЛИКОЛЕВЕЛ® е единственият продукт на българския пазар, който съдържа патентованата съставка GLUCEVIA™ на световния лидер в производството на стандартизирани растителни екстракти NATUREX®.Доказателства за ефикасността на GLUCEVIA™ се базира..
0.00 лв.
Производител: Worwag Pharma GmbH & Co. KG, Германия Арт.номер: 38389
 Витамини за диабетици  осигурява важни витамини и минерали за организма. Витамини В1, В2 и В6 - участват в превръщането на захарта в енергия. За предпазване на нервите от увреждане са добавени Витамин В12, Фолиева киселина, Ниацин, Пантотенова киселина и Биотин, които имат ключова ролята,..
0.00 лв.
Производител: Nature’s Way, САЩ. Арт.номер: 42636
Alphabetic multivitamin tabl. х 30 / Алфабетик мултивитамини таблетки  х 30 Приложение: Алфа бетик Витамини съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Осигурява оптимални хранителни вещества за хора с диабет. Формулата включва витамини, минерали ..
0.00 лв.
Производител: Jamieson Laboratories, Канада. Арт.номер: 56953
Chromium е хранителна добавка, която играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Регулира инсулина, помага за подобряването на нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Джеймисън Хром спомага за контролиран..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)