Меню
Количка

ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ PRO BIO КОЛАСТРА С ПРОБИОТИК капс х 15 бр АБО ФАРМА

ABO Imunocol Perfect ProBio Коластра с пробиотик х15 капсули - Имунитет
ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ PRO BIO КОЛАСТРА С ПРОБИОТИК капс х 15 бр АБО ФАРМА
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: ABOPHARMA.
  • Арт.номер: 38212
  • Тегло: 0.05кг
0.00 лв.

Хранителна добавка, която съдържа комбинация от коластра от крави и пробиотици. 

AboPharma Imunocol Perfect ProBio е хранителна добавка, която съдържа комбинация от коластра от крави и пробиотици. Коластрата от крави е дар от природата. Тя е първият източник на хранители вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа. Коластрата съдържа всичките 5 имуноглобулини. Имуноглобулините са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви А, D, E, G и М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен антиген. Пробиотици се наричат "добрите" бактерии, които участват в нормалното функциониране на чревната среда и допринасят за нормалното функциониране на имунната система. 

АбоФарма Имунокол Перфект ПроБио съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.Състав:

Съставки:2 капсули1 капсула
Коластра от крава на прах (35% lgG)740 mg370 mg
Лактобацилус ацидофилус40 mg (4 млрд. живи бактерии)20 mg (2 млрд. живи бактерии)
Бифодобактериум Лонгум20 mg (2 млрд. живи бактерии)10 mg (1 млрд. живи бактерии)
Помощни веществавода и желатин
Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула дневно за деца над 1г и 2 капсули на ден за възрастни и деца над 6г. Приемайте коластрата с достатъчно количество вода. За по-лесно поглъщане от деца до 3 години изсипете съдържанието на капсулата в напитка или храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни! Препоръчително е да се приема между храненията. 1 час преди хранене, не на гладно.ИМУНОКОЛ Перфект ПроБио Коластра е естествен пробиотик  и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!Опаковка:
15 капсулиПроизводител: ABO Pharma
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.