Меню
Количка

КЪРПИ МОКРИ БЕБЕЛАН алое и лайка х 80 бр /зелени/

Baby Wet Wipes Bebelan Aloe and Chamomile with lid 80 pcs / Кърпи мокри Бебелан Алое и Лайка с капак 80 бр - Мокри кърпи/сухи
КЪРПИ МОКРИ БЕБЕЛАН алое и лайка х 80 бр /зелени/
0.00 лв.
Bebelan мокри кърпи с Лайка и Алое са висококачествени пухкави и плътни мокри кърпи със приятен лек аромат, и са обогатени с два естествени екстракта. Без съдържание на алкохол и парабени.

Baby Wet Wipes Bebelan Aloe and Chamomile with lid 80 pcs / Кърпи мокри Бебелан Алое и Лайка с капак 80 бр

Bebelan мокри кърпи с Лайка и Алое са висококачествени пухкави и плътни мокри кърпи със приятен лек аромат, и са обогатени с два естествени екстракта. Без съдържание на алкохол и парабени.Bebelan мокри кърпи с Лайка и Алое лесно се изваждат една по една и имат пластмасов капак който идеално изолира пакета и запазва свежестта на кърпите през цялото време на употреба.Със своята формула с натурални екстракти от Лайка и Алое Вера, влажните кърпи BEBELAN освежават, деликатно почистват и парфюмират. Удобни са за употреба навсякъде и по всяко време. С пластмасов капак, който затваря пакета идеално и запазва свежестта и влагата на кърпичките.Bebelan мокри кърпи с Лайка и Алое лесно се изваждат една по една и имат пластмасов капак който идеално изолира пакета и запазва свежестта на кърпите през цялото време на употреба.Състав: Propylene Glycol, Demineralized Aqua, PEG-40 Hydrogenated castor oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Panthenol, Chamomilla Recutita extract, Aloe vera extract, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Parfum. Не съдържат парабени и алкохол.Опаковка: 80 броя.Произведено в: ЕС за Бебелан ООД, България.
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.