Меню
Количка

Медицински Дезинфектанти за Ръце

Арт.номер: 39258
Поглези кожата си с грижовната формула с млечни протеини на сапун NIVEA Milk Care. Наслади се на измиване и нежно почистване, с лек и приятен аромат, оставящи свежо чувство за чистота. Нанеси сапуна върху мокрите си ръце, втрий нежната пяна в дланите си, като не забравяш да покриеш включително и раз..
1.60 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 3546
Крем-сапун за тяло за мека и гладка кожа- Дав / Dove Beauty Cream Bar. Крем-сапун, който нежно почиства кожата на тялото, като същевременно я подхранва и я дарява с мекота и гладкост. Крем-сапунът на Дав Beauty Cream, съдържа 1/4 хидратантен крем, който се грижи кожата да бъде подхранена, хидратиран..
2.00 лв.
Производител: АВЕН Арт.номер: 16545
Благодарение на богатото съдържание на Колд крем, този сапун нежно измива и подхранва сухата кожа. С богата пяна, с лек и деликатен аромат, сапунът превръща банята в истински момент на удоволствие. Подходящ за кърмачета, деца и възрастни. Неутрално рH. Добра очна и гинекологична толерантност. В случ..
15.30 лв.
Производител: Лавена АД, България. Арт.номер: 40577
Антибактериалният гел Бочко почиства без вода и оставя приятно свежо усещане. Унищожава бактериите по ръцете, без да вреди на кожата. Състав:Съдържа 70% етанол Активни съставки:Екстракт от смрадлика. Срадликата е българското откритие в козметиката. В никоя друга народна медицина тя не намира толкова..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)