Меню
Количка

Хигиенни Консумативи

Арт.номер: 48389
Footguard Foot Spray 180 ml Kokona / Футгард спрей за крака 180 мл Кокона Дезодорантът спрей за крака FOOT GUARD има дезодориращо и охлаждащо действие. Той поема излишната влага, придава сухота и комфорт на краката. Дезодорантът спрей за крака FOOT GUARD - предотвратява изпотяването и премахва непри..
7.13 лв.
Арт.номер: 44176
Дезодорантът спрей за обувки Foot Guard премахва неприятния мирис на обувките. Комбинацията от млечна киселина и обезкислородяващи съставки унищожават бактериите, виновни за мириса на обувките. Спреят за обувки на Кокона предотвратява образуването на гъбички по краката, той дезодорира и де..
5.30 лв.
Производител: Медика АД Арт.номер: 21561
Cotton Natural Medical Medica 100 g / Памук естествен медицински Медика 100 гр Висококачественият медицински памук МЕДИКА е силно абсорбиращ, 100 % естествен памук, изключително мек и не съдържа алкални и киселинни примеси. - избелен с реагенти, несъдържащи хлор или оптически избелители - не предизв..
2.60 лв.
Арт.номер: 28883
Event Baby Cotton Buds Клечки за уши с ограничител са клечки за уши с ограничител. Дръжката им е изработена от пластмаса и в двата края е обвита с мек памук. Евент Бебе клечки за уши с ограничител се използват за почистване и подсушаване между бебешките пръстчета на ръцете и..
0.00 лв.
Производител: Китай Арт.номер: 47997
Етеричното масло от цитронела е едно от най-ефективните средства за справяне насекоми. То се извлича от лимонена трева, която традиционно присъства в състава на продукти срещу комари, кърлежи, мухи и др.Цитронелата не убива гадинките, но им действа силно отблъскващо. Съдържа терпени, които блок..
0.00 лв.
Производител: Solingen, Германия. Арт.номер: 39601
Magnum Scissor baby safety colored 9 cm Магнум Ножица бебе обезопасена цветна 9 см Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, те се отличават с безкомпромисно качество. Ние гарантираме за материала ..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)