Меню
Количка

Конци за Зъби

Производител: ПИЕР ФАБР ДЕРМО КОЗМЕТИК Б-Я ЕООД Арт.номер: 38570
Продуктът с марка Елгидиуме антиплаков конец за зъби. Редовното почистване на между-зъбното пространство предпазва от натрупване на зъбна плака. Този еластичен конец има вплетени 276 фини влакна, които ефективно почистват зъбната плака и предпазват зъбите и венците. Той..
9.50 лв.
Производител: Trisonic Ltd, Швейцария. Арт.номер: 4921
Trisa floss 40 m. Blue / Триза конец за зъби 40 м. СинЕфективността на интерденталните четки за зъби се допълва от конците за зъби, които осигуряват старателно почистване на междузъбните зони. TRISA предлага пълна гама дентални конци- фино плъзгащи се, с восъчно покритие;  леко заоблени;  ..
4.80 лв.
Производител: Colgate Palmolive Co., Великобритания. Арт.номер: 42795
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Конец за зъби. Помага за намаляването на проблемите на венците и с образуването на кариеси, като премахва плаката между зъбите и между зъбите и венците. ОПАКОВКА: 25 м...
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 45919
Обща информация Спомага за отстраняване на плаката от междузъбното пространство. Изключително тънък, с устойчиво восъчно покритие. Не съдържа мента - съвместим е с хомеопатично лечение. Напоен е с Chlorhexidine, известен с антибактериалното и антиплаковото си действие. Дължина: 50м. Начин на уп..
0.00 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 45255
 Конец за зъби с импрегниран с хлорхексидин и навосъчен конец, който безпроблемно влиза в междузъбните пространства и премахва плаката и бактериите, причинители на гингивит, зъбен камък и пародонтит. С восъчно покритие и аромат на мента. Антибактериалният конец  почиств..
0.00 лв.
Производител: ПИЕР ФАБР ДЕРМО КОЗМЕТИК Б-Я ЕООД Арт.номер: 45919
Черният цвят го прави ефективен и лесен за използване. Плоското сечение на конеца позволява лесно изчистване дори и на най-трудните места. Редовната употреба на конец за зъби спомага за елиминирането на зъбната плака и предпазва от кариес. Черният цвят на конеца Елгидиум Дентал Флос позволява п..
0.00 лв.
Производител: ПИЕР ФАБР ДЕРМО КОЗМЕТИК Б-Я ЕООД Арт.номер: 38571
Елгидиум конец за зъби флуорид за почистване на междузъбните пространства. Плосък конец с флуорид, много устойчив, с восъчно покритие. С ментов вкус, който оставя усещане за свежест. Редовната употреба на конец за зъби помага да се предотврати появата на кариес и зъбна плака в междузъбното пространс..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)