Меню
Количка

Пасти за Зъби

Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 38585
                                                     Elugel - антисептичен гел с активна съставка Chlorhexidine digluconate - 0.20 % (антисептик). Препоръчва се след..
0.00 лв.
Арт.номер: 46944
Елгудиум ежедневна избелваща паста за зъби, съдържа частици микро-пулверизиран натриев бикарбонат. Допринася за премахване на повърхностните оцветявания, причинени от ежедневния ни начин на живот (хранене, оцветяващи напитки, тютюнопушене) като същевременно щади структурата на емайла. С ментов или п..
12.80 лв.
Производител: Stafford Miller (Ireland) Limited, Ирландия Арт.номер: 38383
Корега Частични протези е специален продукт за почистване на частични протези и ортодонтски апаратчета. Нежно почиства метала. Corega Частични протези има два слоя - единият ефективно премахва остатъци от храна, а другият се бори срещу невидимата бактериална плака. Той почиства местата, къ..
9.40 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 18684
Хомеопатична паста за зъби със 100% натурално етерично масло от джинджифил. Пастата за зъби на Билка с Джинджифил и Лайм защитава зъбния емайл и тъканите на венците, подобрява кръвообращението и намалява дискомфорта при чувствителни зъби. Вложеният в състава натриев бикарбонат осигурява ес..
4.40 лв.
Производител: Dentinox Gesellschaft fur pharm., Германия Арт.номер: 38599
Toothpaste Nenedent without fluor 50ml / Паста за зъби Ненедент без флуор 50 мл Детска паста за зъби без флуорид, оценена като добра от деца и институти за тестване За деца до 4 години: щадящо, но основно почистване на млечните зъби; с ксилитол (13%), който спира причиняващите кариес бактерии; без ф..
2.89 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 40110
Елгидиум кидс е подходяща грижа за всеки ден, която подсилва емайла, укрепва венците и защитава от появата на кариес. Тя съдържа комбинация от две съставки: Siliglycol, която намалява зъбната плака и Fluorinol® - патентована съставка на лаборатория Pierre Fabre, която спомага за реминерализация на е..
6.50 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 40111
Елгидиум кидс е подходяща грижа за всеки ден, която подсилва емайла, укрепва венците и защитава от появата на кариес. Тя съдържа комбинация от две съставки: Siliglycol, която намалява зъбната плака и Fluorinol® - патентована съставка на лаборатория Pierre Fabre, която спомага за реминерализация на е..
6.50 лв.
Арт.номер: 50672
Детска Паста за Зъби за Деца от 9-12г- Аквафреш / Aquafresh Advance Kids. Паста за зъби, която е специално предназначена за деца от 9 до 12 години. Деликатната формула почиства отлично образувалите се вредни естества и замърсявания, освежава устната кухина и предотвратява заддържането на остатъци от..
4.80 лв.
Производител: The Himalaya Drug Company, Индия. Арт.номер: 55396
Toothpaste Himalaya Sparky White 75 ml / Паста за зъби Хималая Спарки Уайт 75 мл Серията на Himalaya Herbals за венци съдържа мисвак, който поддържа венците защитени и здрави, и има натурални стягащи свойства. Пастата за зъби Himalaya Sparkle White съдържа растителни ензими от ананас и папая, които ..
0.00 лв.
Производител: GSK Consumer Healthcare Арт.номер: 51554
Подходящата за чувствителни зъби паста Rapid Relief изгражда защитен слой върху зъбите, предпазвайки ги от неприятни усещания. Предотвратява оцветяването и избелва емайла. Осигурява дълготрайна защита и облекчава чувствителността само след 1 минута...
0.00 лв.
Производител: GlaxoSmithKline Арт.номер: 39226
Пастата за зъби Сенсодин Екстра Фреш къмплийт протекшън укрепва и втвърдява емайла, поддържа здрави венците, предпазва от плака и помага за възстановяване естествената белота на зъбите. Има свеж вкус, който оставя чисто усещане в устата. Състав:Глицерин, PEG-8, хидратиран силициев диоксид,..
0.00 лв.
Производител: Glaxosmithkline Consumer Healthcare Арт.номер: 44774
Пастата за зъби Пародонтакс Ултра Клийн отстранява бактериалната плака, спира кървенето на венците и подпомага тяхното възстановяване. За поддържане на всекидневната орална хигиена.Състав:Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Alcohol, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Mentha Arvensis Oil..
0.00 лв.
Производител: Glaxosmithkline Consumer Healthcare Арт.номер: 52611
Парoдонтакс Хербал Фреш клинично доказано е 4 пъти по-ефективна в сравнение с обикновена паста за зъби в отстраняването на бактериалната плака - основната причина за кървене на венците. Има свеж вкус и оставя усещане за чистота в устата.Състав:SODIUM BICARBONATE, GLYCERIN, AQUA, SODIUM LAURYL SULFAT..
0.00 лв.
Производител: GSK Consumer Healthcare Арт.номер: 48621
Паста за зъби против кървене на венци- Пародонтакс / Parodontax Extra Fresh. Рarodontax Extra Fresh помага за спиране и предотвратяване на кървенето на венците, като поддържа устата ви свежа и чиста часове наред.Пастата за зъби Parodontax е специално създадена за отлично премахване на плаката. Плюен..
0.00 лв.
Арт.номер: 48651
Lacalut Kids 0 - 4 years паста за зъби детска е с амин флуорид, витамини А и Е. Пастата е разработена специално за млечните и тепърва израстващи детски зъби. Плодовият вкус на малина ще се хареса на децата и ще стимулира малките да мият редовно своите зъби. Лакалут паста за зъби детска 0 - 4 г ..
0.00 лв.
Арт.номер: 48652
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Специално за защита на новите постоянни зъби. Обогатена с аминофлуорид (Олафлуор) и витамини А и Е, детската паста за зъби и венци щади млечните детски зъби и ги предпазва от кариес. Зъбите биват основно почистени, а зъбната плака – отстранена. Витамините А и Е подсилват тази грижа. ..
0.00 лв.
Арт.номер: 48650
Lacalut kids 0-8 year е паста за зъби за деца от 0 до 8 години със специално разработена формула насочена към отстраняването на зъбната плака на детските зъби. Продуктът на Лакалут е създаден за основно почистване и и по-ефективна защита от кариес в преходния период от млечни към пост..
0.00 лв.
Арт.номер: 47780
Lacalut Multi Effect е паста за зъби 5в1 за цялостна грижа на устната кухина, притежаваща иновативна формула, която възстановява успешно зъбния емайл и защитава зъбите от появата на кариеси. Пастата за зъби на Лакалут съдържа специална комбинация от активни съставки, които се грижат за укрепван..
0.00 лв.
Арт.номер: 45194
Lacalut Aktiv Herbal е паста за зъби е медицинска паста за зъби с активен комплекс от билки и етерични масла, които осигуряват цялостно почитване на зъбите и имат противоъзпалителен, антисептичен и противокариесен ефект. Продуктът на Лакалут премахва зъбната плака и предотвратява бактериалната актив..
0.00 лв.
Арт.номер: 55256
Паста за зъби Лакалут Актив, 75 ml + Вода за уста Актив, 50 ml Стяга и заздравява осезателно венците. Предпазва венците от кървене и зъбите от кариес. За здрава устна кухина. Паста за зъби Лакалут Актив, 75 ml ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Фитодопълнение от Лакалут в борбата с пародонтита. Стяга и ..
0.00 лв.
Арт.номер: 30524
Lacalut White е медицинска избелваща паста за зъби, която отстранява оцветяването по зъбите причинено от никотин, чай, кафе или от някои други храни и напитки и минерализира зъбния емайл. Продуктът на лакалут има избелващ ефект и след редовна и честа употреба зъбите са ..
0.00 лв.
Арт.номер: 41988
Ежедневно зъбите ни са изложени на разрушители въздействия като: дъвчене, прекомерно триене, киселинна атака на храната и абразивни избелващи пасти за зъби. Заради това по повърхността на зъбите се получават неравности и микропукнатини. Течният емайл /Hydroxylapatite/ прониква в тях. Свързва се със ..
0.00 лв.
Арт.номер: 48309
Lacalut Sensitive Toothpaste е висококачествена възстановяваща и нежно избелваща паста за чувствителни зъби, която е обогатена с двоен ензимен комплекс и поддържа усмивката Ви искрящо бяла и сияйна. Страхотната формула е подходяща за ежедневна употреба и притежава "течен емайл", който изглажда зъбит..
0.00 лв.
Арт.номер: 45194
Фитодопълнение от Лакалут в борбата с пародонтита. Стяга и заздравява венците. Предпазва ги от кървене и гингивити. Притежава антисептичен, противокариесен, противовъзпалителен и дезодориращ ефект. Противовъзпалителното действие на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) aktiv Herbal се дължи на наличието..
0.00 лв.
Арт.номер: 39616
Lacalut Extra Sensitive е медициска паста за зъби, която бързо и ефикасно намалява чувствителността на зъбите, нежно почиства зъбната повърхност и укрепва венците. Продуктът на Лакалут за зъби при дентинова свръхчувствителност се състои в това, че нейните качества могат да бъдат усетени веднага след..
0.00 лв.
Арт.номер: 38607
Паста за зъби Лакалут бейсик с нейната подобрена "Лакалут мулти-протекшън" формула предлага цялостна профилактика на устната кухина! Тя осигурява най-добрата възможна основна защита на зъбите и венците. Специалната комбинация от активни съставки предпазва зъбите от кариес и осезателно стяга и заздра..
0.00 лв.
Производител: Curaden International AG, Швейцария Арт.номер: 45236
Enzycal Zero паста за зъби е без флуорид и мента, това я прави идеална за хора които са на хомеопатично лечение. Пастата за зъби Enzycal Zero е по - малко абразивна от други пасти за зъби, което я прави изключително щадяща към зъбния емайл и чувствителните зъби. Подпомага антибактериалната..
0.00 лв.
Производител: Colgate Palmolive Co., Великобритания. Арт.номер: 51138
Експертна грижа за бляскава и красива усмивка с избелващата паста за зъби на "Colgate". Тя е специално създадена за да премахва ефективно плаката и жълтите петна от кафе, чай и други напитки. Във формулата ѝ е включен 0.1% водороден пероксид (активен кислород), който връща естествената белота и има ..
0.00 лв.
Производител: Colgate Palmolive Co., Великобритания. Арт.номер: 52038
Новата паста за зъби Colgate Max White Expert Care за ежедневна защита на чувствителните зъби и за подсилване на емайла.  Съдържа 1450 ppm F за премахване на петната, като в същото време защитава емайла.  Специалистите от "Colgate" създават избелваща паста за чувствителни зъ..
0.00 лв.
Производител: Франция Арт.номер: 48376
Elgydium Sensitive гелообразна паста за чувствителни зъби с Fluorinol е нежна към уязвимата зъбна повърхност и предоставя адаптирана защита за чувствителни зъби. Почиствайте с четка за зъби 2 до 3 пъти дневно след всяко хранене, като за предпочитане изберете мека четка, какавато е ELGYDIUM Sensitive..
0.00 лв.
Производител: ПИЕР ФАБР ДЕРМО КОЗМЕТИК Б-Я ЕООД Арт.номер: 49286
Паста за зъби Елгидиум за ежедневна употреба, която спомага за намаляване на образуването на зъбна плака, реминерализира и подсилва зъбния емайл. Съвместима с хомеопатично лечение, благодарение на формулата си – без съдържание на мента и камфор. Билковият вкус на евкалипт прави миенето на зъби ..
0.00 лв.
Производител: "Мария-23 Чолакови" ЕООД, България Арт.номер: 52848
Използването ѝ намалява значително раздразнението и показва видими резултати, чрез цялостно облекчаване на симптомите на зачервените и подути венци. Деликатната текстура на пастата е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Това е една от малкото пасти Елгидиум, които може да се използва едновр..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 52643
Използването ѝ намалява значително раздразнението и показва видими резултати, чрез цялостно облекчаване на симптомите на зачервените и подути венци. Деликатната текстура на пастата е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Това е една от малкото пасти Елгидиум, които може да се използва едновр..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 37924
Помага за намаляване на натрупването на зъбна плака и зъбен камък, които са в основата на проблемите с венците. Съдържа хлорхексидин в комбинация с калциев карбонат, който подпомага реминерализацията. За оптимална ежедневна орална хигиена. Нискоабразивната формула осигурява ефикасно почистване, като..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre, Франция. Арт.номер: 46944
Елгудиум избелваща паста за зъби е ежедневна паста, която съдържа частици микро-пулверизиран натриев бикарбонат. Допринася за премахване на повърхностните оцветявания, причинени от ежедневния ни начин на живот (хранене, оцветяващи напитки, тютюнопушене) като същевременно щади структурата на емайла. ..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 55167
ELGYDIUM CLINIC Perioblock Pro е паста за зъби, чиято формула осигурява оптимална орална хигиена в допълнение на професионална терапия* при раздразнение на венците. Пастата за зъби допринася за успокоението на раздразнените венци и спомага за поддържането им в добро състояние като ограничава образув..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 50835
Елгидиум Джуниър e гелообразна паста за зъби за защита от кариес, за деца от 7 до 12 години, с вкус тути-фрути. Ефективна защита от кариес благодарение на адаптираната към възрастта концентрация на Fluorinol.Състав: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, WATER (AQUA), HYDRATED SILICA, ..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 54542
Елгидиум Клиник Сенсилийв е паста за зъби, която бързо облекчава болката, свързана със свръхчувствителност на зъбите, чрез запечатване на откритите дентинови каналчета. Elgydium Clinic Sensileave образува защитен филм върху чувствителната зъбна повърхност. Намалява болката още след първото..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 38583
Използва се само 2 пъти седмично поради по-високата си абразивност, която цели премахване на упорити повърхностни оцветявания по зъбите, които не могат да се отстранят със стандартни пасти за зъби. Тя е уникална комбинация от два вида силикати (минерални и бамбукови) и патентована флуоридна молекула..
0.00 лв.
Производител: Сънстар Суис, Германия Арт.номер: 47788
Toothpaste Gum Ortho for braces 75 ml / Паста за зъби Gum Орто за брекети 75 мл GUM Ortho паста за зъби под формата на гел. Повишена антикариесна защита и подобрена грижа за венците.Намалява риска от поява на бели петна и кариес – съдържа флуорид + изомалт за по-добра реминерализация на емайла; Нама..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 57 резултата (2 страници)