Меню
Количка

Вода за Уста

Производител: 24 Ревитал Трейд ООД, България. Арт.номер: 20944
Разтвор за венци, антисептичен, противовъзпалителен, кръвоспиращ Състав: Воден извлек от Syringa vulgaris L.(люляк), Pinus silvestris L. (бял бор) с добавки на Аlumen (стипца). Действие: Добрият ефект на препарата се дължи на комплексното влияние на всички извлечени от растенията биологично активни ..
6.16 лв.
Производител: Билка Лайфстайл, България Арт.номер: 38527
Хомеопатична вода за уста, предназначена за деца над 6 години. Билка Хомеопатична вода за уста за деца осигурява цялостна грижа за млечните и първите постоянни зъби при децата. Реминерализира зъбите, има антикариесно и антибактериално действие. Чудесен вариант за поддържане на добра устна ..
4.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 53076
Елудрил Екстра представлява вода за уста с висока концентрация, която има продължително антисептично действие. Този продукт е идеален за орална хигиена и грижа. Помага изключително при чувствителни венци, преди и след дентални терапии, подходящ за хора с импланти и ортодонтски апаратчета. Eludr..
12.90 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 25062
Вода за уста – концентрат, който почиства и успокоява. Благодарение на комбинация от 2 съставки почистващ Chlorhexidine digluconat (0,1%) и Chlorbutanol (0,5%) се осигурява поддържането на добра орална хигиена. Използвайте като допълнение на миенето на зъби. Клинично доказана ефикасност, тествана по..
10.70 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 38332
Астера Пародонт актив е вода за уста, която стяга венците и премахва бактериите, които водят до заболявяния на венците и устната кухина като парадонтит. Този ефект се дъжли на наличието на Хлорхексидин в състава й, който е много силен антибактериален агент, убиващ бактертиите причинители на раз..
5.90 лв.
Производител: GlaxoSmithKline Арт.номер: 44359
  Вода за уста, която придава дълготрайна свежест и усещане за чистота...
0.00 лв.
Производител: Angelini Pharma Osterreich GmbH Арт.номер: 41617
Rosalgin irrigator 500 ml / Розалгин иригатор 500 мл РОЗАЛГИН дамски душТАНТУМ РОЗА ИРИГАТОР 500 мл.Дамски душ за интимна хигиена 500 mlРОЗАЛГИН дамски душ е предназначен за вагинални промивки. Той е безопасен, изработен е от гъвкава и гладка пластмаса. Дамският душ може да се използва многократно.Е..
0.00 лв.
Производител: DOYCH Арт.номер: 28077
„Матсан Дойч-Р" - бърза помощ за кървящи венци „Матсан Дойч-Р", бързо и ефективно отстранява кървенето и болката и стопира по-нататъшните усложнения в устната кухина - парадонтози, гингивити, периодонтити. „Матсан Дойч-Р" е първият билков продукт, чието моментално ефективно действие се дължи на конц..
0.00 лв.
Производител: ЕС. Арт.номер: 48189
Мултифункционална вода за уста с аромат на мента, без съдържание на алкохол. Премахва натрупаната зъбна плака и поддържа здрави венците. Съдържа флорид за по-ефективна защита от кариес. Предпазва от натрупване на зъбен камък и поддържа зъбите естествено бели...
0.00 лв.
Производител: JOHNSON & JOHNSON GmbH Арт.номер: 48192
Listerine Tоtаl Cаre e aнтибaктepиaлнa вoдa зa устa, кoятo oсигуpявa кoмплeкснa дeнтaлнa гpижa. Изпoлзвaнa двa пъти днeвнo, "Listerine Tоtаl Cаre", дoкaзaнo пoчиствa и зaщитaвa oт oбpaзувaнe нa плaкa и нaтpупвaнe нa зъбeн кaмък. Със съдъpжaниe нa мeнтoл и eвкaлиптoл, "Listerin Tоtаl Cаre" пpeдл..
0.00 лв.
Производител: JOHNSON & JOHNSON GmbH Арт.номер: 44424
Listerine Tоtаl Cаre e aнтибaктepиaлнa вoдa зa устa, кoятo oсигуpявa кoмплeкснa дeнтaлнa гpижa. Изпoлзвaнa двa пъти днeвнo, "Listerine Tоtаl Cаre", дoкaзaнo пoчиствa и зaщитaвa oт oбpaзувaнe нa плaкa и нaтpупвaнe нa зъбeн кaмък. Със съдъpжaниe нa мeнтoл и eвкaлиптoл, "Listerin Tоtаl Cаre" пpeдл..
0.00 лв.
Производител: JOHNSON & JOHNSON GmbH Арт.номер: 56080
Вода за уста специално създадена за зъби и венци, която неутрализира лошия дъх и предпазва от повторната му поява, унищожава предизвикващите лош дъх бактерии и предотвратява тяхното размножаване, оставяйки устната кухина дезинфекцирана и свежа. Ефективната формула почиства в дълбочина, намалява..
0.00 лв.
Производител: ЕС Арт.номер: 44673
Listerine Green Tea Вода за уста със зелен чай заздравява зъбния емайл дори и на най-недостъпните места, като предпазва от кариес. Листерин Вода за уста със зелен чай намалява и предотвратява образуването на плака, която е една от основните причини за заболяването на венците.Състав: Aqua, Propy..
0.00 лв.
Производител: ЕС Арт.номер: 46126
Listerine Green Tea Вода за уста със зелен чай заздравява зъбния емайл дори и на най-недостъпните места, като предпазва от кариес. Листерин Вода за уста със зелен чай намалява и предотвратява образуването на плака, която е една от основните причини за заболяването на венците.Състав:Aqua, Propyl..
0.00 лв.
Арт.номер: 54175
Дентална грижа – мицеларна вода за уста – ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх.Лакалут Мицеларна вода за уста при чувствителни зъби с иновативна мицеларна технология. Ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх на ментол ..
0.00 лв.
Арт.номер: 54177
Дентална грижа – мицеларна вода за уста ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК – осигурява свеж дъх, потиска образуването на зъбен камък, предпазва венците от кървене Лакалут Мицеларна вода за уста ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК с иновативна мицеларна технология. Осигурява свеж дъх, потиска образуването на зъбен камък, пр..
0.00 лв.
Арт.номер: 20394
СЪСТАВ: вода, глицерин, кокоамидопропил бетаин, хлорхексидин диглюконат, ароматизатор, ПЕГ-40, хидрогенирано рициново масло, алуминиев лактат, натриев флуорид.ПОКАЗАНИЯ: Възпрепятства образуването на плака и зъбен камък. Така предпазва от възпаление на венците и кариерс.ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Зъбит..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 56829
Защитава от възникване на зъбна чувствителност и подислва здравината на зъбите: Намалява признаците на дискомфорт (причинен от топли / студени дразнители) Образува защитен филм по емайловата повърхност Свеж ментов вкус, без съдържание на алкохол. Сутрин и вечер след измиване на зъбите с четка и..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 44584
1.Вода за уста ELUDRIL CLASSICБлагодарение на комбинация от 2 съставки почистващ Chlorhexidine digluconat (0,1%) и Chlorbutanol (0,5%) се осигурява поддържането на добра орална хигиена. Използвайте като допълнение на миенето на зъби. Клинично доказана ефикасност, тествана под стоматологичен и педиат..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 38586
   Антибактериална вода за уста  Хлорхексидин 0.12 %  Антиплака, без алкохол. Предназначение:  Мощното антибактериално действие на Елудрил Перио помага за превенция от възпаление на венците (зачервяване, иритация, подуване, кървене).  Повишава (поддържа) еже..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 38587
Водата за уста Елудрил Кеър с хлорхексидин е подходяща за ежедневна грижа. Тя е поддържаща грижа след дентална терапия. Тя подобрява ежедневната хигиена на устната кухина. Благодарение на почистващите и успокояващите свойства на хлорхексидин и цетилпиридиниев хлорид, водата за уста доприна..
0.00 лв.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция. Арт.номер: 56523
Превенция срещу образуването на дентална плака. Без алкохол. Без захар. Някои от бактериите в зъбната плака се натрупват и прилепват към зъбите и венците. Тези невидими микроби са основната причина за периодонтални проблеми като гингивит. Eludril  Care вода за уста с ментов вкус е специално раз..
0.00 лв.
Производител: Пиер Фабр Дермо Козметик, Франция Арт.номер: 38573
Елгидиум Ледена Епоха Детска вода за уста с вкус на горски плодове е вода за уста, която защитава детските зъби от кариес. Помага за поддържане на добра орална хигиена и здрави венци, спокойни и по-малко чувствителни. Предлага се в готов за употреба разтвор с приятен плодов вкус и опаковка с лю..
0.00 лв.
Производител: Билка Лайфстайл, България Арт.номер: 51344
Вода за уста с мед и прополис - ефективната формула с пчелни продукти заздравява венците и осигурява идеално почистване на цялата уста- Биоаптека / Bioapteka. Действие:  Естествена защита срещу зъбната плака;  Намалява кървенето на венците;  Предпазва от кариеси;  Ментово..
0.00 лв.
Производител: Билка Лайфстайл, България Арт.номер: 42970
Вода за уста за защита от пародонт- Билка / Bilka Dent Expert Parodont Protect. Висококачествена вода за уста, която е специално предназначена за защита от пародонт. Разработената формула спомага за редуцирането на плаката, осигурява антикариесна защита на зъбите и ги почиства там, където четката не..
0.00 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 8463
Astera Total Вода за уста е освежаваща и почистваща устната кухина вода с ментов аромат. Достига и до най-трудно достъпните участъци. Водата за уста е подходяща за профилактично почистване и удължава ефекта от миенето с паста за зъби. Astera Total предпазва от натрупването на плака, зъбен ..
0.00 лв.
Производител: Alliance Pharma Sri, Италия Арт.номер: 48328
Anaftin е вода за облекчаване на болката причинена от ранички в устната кухина (афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези). Продуктът съдържа поливинилпиролидон и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, който&nbs..
0.00 лв.
Арт.номер: 45727
  Вода за уста за деца над 6 години- Аквафреш / Aquafresh My Big Teeth. Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите. Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста Aqua..
0.00 лв.
Производител: Билка Лайфстайл, България Арт.номер: 48062
БИЛКА ГИНГИВАЛ Вода за уста 250 мл BilkaDent Gingival Care БИЛКА ГИНГИВАЛ Вода за уста е от иновативна серия продукти за орална хигиена с насоченост ранна профилактика и превенция на заболяванията на венците на базата на патентован биологично-активен комплекс.Серията включва: - Биологично-актив..
0.00 лв.
Производител: JOHNSON & JOHNSON GmbH Арт.номер: 46694
Listerine Tоtаl Cаre e aнтибaктepиaлнa вoдa зa устa, кoятo oсигуpявa кoмплeкснa дeнтaлнa гpижa. Изпoлзвaнa двa пъти днeвнo, "Listerine Tоtаl Cаre", дoкaзaнo пoчиствa и зaщитaвa oт oбpaзувaнe нa плaкa и нaтpупвaнe нa зъбeн кaмък. Със съдъpжaниe нa мeнтoл и eвкaлиптoл, "Listerin Tоtаl Cаre" пpeдл..
0.00 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 38332
Водата за уста Astera Parodont Active Поморийска луга стяга и укрепва венците, потиска кървенето. Съдържа натурална Поморийска луга – обогатен концентрат от соли и микроелементи с минерализиращо и противовъзпалително действие. Медицинската луга задравява зъбния емайл, предпазва от кървене венечната ..
0.00 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 51634
Astera Chlorhexidine Mouthwash е вода за уста с хлорхексидин, която предпазва устната кухина от възпалителни процеси след зъболекарска намеса. Продуктът дезинфекцира и има всички качества на медицински продукт и се употребява при лечението на гингивит, гъбични инфекции и рани в устната кухина.Х..
0.00 лв.
Производител: Арома АД, България Арт.номер: 51635
Водата за уста Астера с активен въглен почиства устната кухина, абсорбира плаката и осигурява целодневна защита срещу плака и бактерии.Състав:AQUA, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, AROMA, LIMONENE, MENTHOL, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, 2-BROMO-NITROPROPANE-1.3-DIOL, CI..
0.00 лв.
Производител: GSK Consumer Healthcare Арт.номер: 45727
Детска вода за уста цялостна защита на детската уста Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите.Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста  („моите ГОЛЕМИ зъби”) ..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 34 от 34 резултата (1 страници)