Меню
Количка

КУИКС ПРОТЕКТ спрей за гърло 20 мл

Куикс Протект Спрей за Гърло При настинка х20 мл - Кашлица и гърло
КУИКС ПРОТЕКТ спрей за гърло 20 мл
0.00 лв.

Спреят може да се използва за подпомагане лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Предназначен е за употреба при деца над 1 година и възрастни.

Куикс Протект Спрей за Гърло е бистър, безцветен и вискозен разтвор с вкус на череша, прилагащ се за овлажняване лигавицата на гърлото и устата. Формулата на продукта съдържа 1,2 mg Carragelose, натриев хлорид, ксилитол, буфер, аромат на череша и пречистена вода. Carragelose е естествено вещество, извлечено от морски червени водорасли, което позволява задържането на разтвора върху лигавицата на устата и гърлото. Този течен слой образува физическа бариера срещу външни въздействия, предотвратява прикрепването им и тяхната абсорбция от клетките на лигавицата. Спреят може да се използва за подпомагане лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Куикс протект не съдържа консерванти. Стерилността на разтвора се гарантира дори след многократна употреба. Предназначен е за употреба при деца над 1 година и възрастни. Може да се използва от бременни жени и кърмачки.

Куикс протект спрей за гърло се използва за:

  • овлажняване на гърлото и устата при кашлица, пресипналост на глас или сух въздух;
  • предотвратяване и в подкрепа лечението на всички симптоми, които са вследствие на суха и/или раздразнена лигавица на гърлото и устата, причинени от пушене, продължително говорене или пеене;
  • подпомагане лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища.


Състав:
Всеки 1 ml от разтвора съдържа 1,2 mg Carragelose, натриев хлорид, ксилитол, буфер, аромат на череша и пречистена вода.Начин на употреба:
Може да се използва при деца над 1 година, възрастни, бременни жени и кърмачки.

Прилагайте по едно или няколко впръсквания в устата няколко пъти дневно, в зависимост от индивидуалните изисквания.


Опаковка:
20 мл


Производител: 
Berlin-Chemie AG
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.