Меню
Количка

La Roche-Posay Effaclar A.I. Локален коректор за несъвършенства за мазна и проблемна кожа 15 мл

La Roche-Posay Effaclar A.I. Локален коректор за несъвършенства за мазна и проблемна кожа 15 мл - Проблемна кожа
La Roche-Posay Effaclar A.I. Локален коректор за несъвършенства за мазна и проблемна кожа 15 мл
0.00 лв.

Коректорът за несъвършенства по кожата, предназначен за мазна и ъ с остатъчни белези, който ефективно преборва акне и третира несъвършенствата по кожата.

Коректорът за несъвършенства по кожата от серията Ефаклар на Ла Рош Позе, предназначен за мазна и акнеична кожа с остатъчни белези, представлява специален локален продукт, който ефективно преборва акне и третира несъвършенствата по кожата. Коректорът спомага за предпазване от остатъчни белези и може да се използва за интензивно локално лечение, ускорявайки реабсорбцията на кожата. Съдържанието на ниацинамид в продукта спира развитието на огнищата, причиняващи акне, комбинацията от пироктон оламин и глицацил спомагат за елиминиране на бактериалните източници и резорбиране на несъвършенствата, а микрo-ексфолианта LHA и термалната изворна вода La Roche-Posay активират процеса на регенериране на кожата. Продуктът е некомедогенен, без съдържание на парабени. Благодарение на уникалната си формула, локалният коректор за несъвършенства способства за отстраняването им, а кожата възстановява изцяло хомогенната си повърхност.



Състав:
AQUA / WATERCYCLOHEXASILOXANEISONONYL ISONONANOATEPROPYLENE GLYCOLISOHEXADECANENIACINAMIDEPEG-100 STEARATEGLYCERYL STEARATECETYL ALCOHOLMAGNESIUM ALUMINUM SILICATECARBOMERSODIUM HYDROXIDE CAPRYLOYL GLYCINECAPRYLOYL SALICYLIC ACIDCITRIC ACIDXANTHAN GUMACRYLATES COPOLYMERSALICYLIC ACIDIODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATECHLORHEXIDINE DIGLUCONATEPIROCTONE OLAMINEPARFUM / FRAGRANCE

 

Начин на употреба:
Нанася се локално, докато несъвършенства изчезнат. Може да се използва и преди нанасяне на грим.


Опаковка:
15 мл

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.