Меню
Количка

ЛЕДУМ ПАЛУСТРЕ 5 CH BOIRON

Ледум палустре 5 CH / Ledum palustre 5 CH - Монопрепарати
ЛЕДУМ ПАЛУСТРЕ 5 CH BOIRON
4.46 лв.
Използва се за лечение на: синини, кръвонасядания и отоци, резултат от травма. Облекчава болката, свързана с подагра по време на криза и болки в ставите, ревматични болки и възпаления.

Ледум палустре 5 CH / Ledum palustre 5 CH

Произход:

Растителен - Ледум палустре, Див розмарин сем. Ерикацея. 

Тропизъм:

Капиляри.Стави.Кожа.

Симптоми:

-Усещане за контузия, последвано от изтръпване. -Болезнена чувствителност на ходилата. -Пареща топлина в ставите. -Сърбеж по кожата. -Пясъчна утайка в урината, често червеникава на цвят при подагра.

Показания:

*Артралгии от ревматичен и подагрозен произход с пристъпи, облекчаващи се от силно студово въздействие, усилващи се вечер при затопляне в леглото, с възходящо развитие. *Болки в дясната тазобедрена става и дясното рамо. *Сухи и сърбящи обриви. *Екхимози вследствие на травми (редуване с Arnica). *Травматични очила (редуване с Arnica). *Акне розацея при алкохолици. *Прободни рани. *Ужилвания от насекоми (редуване с Apis). *Урина, богата на урати, с периодична поява на червена утайка.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

* екхимоза (с виолетов цвят) - 2 х 5 гранули/ден, до изчезване на синината от препаратите ЛЕДУМ ПАЛУСТРЕ 5 СН и АРНИКА МОНТАНА * насинено око - 4 х 5 гранули/ден, в продължение на 1 седмица АРНИКА МОНТАНА 9 СН + 4 х 5 гранули/ден, в продължение на 1 седмица ЛЕДУМ ПАЛУСТРЕ 5 СН * свръхчувствителност към ухапване от комари - х 5 гранули при излагане в среда с комариЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

Производител: Боарон, Франция

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.