Меню
Количка

Лекарства за Болки в Гърлото

Производител: Неопределен производител Арт.номер: 2608
Orofar 0.2 %/ 0.15%  spray 30 ml / Орофар 0.2% / 0.15% спрей 30 мл ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ОРОФАР 0.2% / 0.15% Спрей за устна лигавица Бензоксониев хлорид/Лидокаинов хидрохлорид OROFAR 0.2 %/ 0.15% Oromucosal spray Benzoxonium chloride/Lidocaine hydrochloride Прочетете внимателно ця..
15.74 лв.
Арт.номер: 32817
Tantum Verde Forte 0,3 % oromucosal spray, solution 15 mlТантум Верде Форте 0,3 % спрей за устна лигавица, разтвор 15 млБензидаминов хидрохлорид (Benzydamine Hydrochloride)Моля прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство. Това лекарство се отпуска без лекарско..
16.60 лв.
Производител: ABOPHARMA. Арт.номер: 41346
Лихенсед таблетки за смучене е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Новаторската формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фа..
12.53 лв.
Производител: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co KG, Германия. Арт.номер: 47328
Исла джуниър пастили съдържат екстракт от Исландски лишей.Специалния билков екстракт съдържащ се в пастилите се състои от повече от 80 % Муцини. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, където оказва своето благотворно и з..
13.86 лв.
Арт.номер: 41675
Фитолор пастили е хранителна добавка, която съдържа комбинация от растителни екстракти с доказани от народната медицина, практиката и научни проучвания благоприятни действия върху възпалителните процеси в гърлото.Fitolor пастили с боровинка подпомагат нормалната функция на д..
7.25 лв.
Производител: Анджелини Фарма България ЕООД, България Арт.номер: 27544
Tantum Verde with lemon flavor 3 mg 20 lozengesТантум Верде с вкус на лимон 3 мг. 20 таблетки за смучене Бензидаминов хидрохлоридBenzydamine hydrochloride ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТАМоля прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство. Това лекарство се отпуска без лекарс..
14.76 лв.
Производител: Opella Healthcare France, Франция Арт.номер: 40340
Bronchicum 20 pastilles / Бронхикум 20 пастилиБронхикум пастили притежават изразен  противовъзпалителен  ефект, благодарение на съдържанието на есенциални масла от мащерка.Екстрактът от мащерка стимулира втечняването и откашлянето на вискозния бронхиален секрет.Бронхикум пастили облекчават..
13.40 лв.
Производител: Анджелини Фарма България ЕООД, България Арт.номер: 21166
Тантум Верде промивка за уста e готов за употреба разтвор с противовъзпалително и болкоуспокояващо действие за изплакване на устната кухина и правене на гаргара при болезнени възпаления и отоци в устната кухина и гърлото, като гингивит, стоматит, глосит, остра ангина и пародонтоза, както и фарингит ..
14.73 лв.
Производител: ABOPHARMA. Арт.номер: 46685
Спреят за гърло Силвъртус е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей,..
21.98 лв.
Производител: МагнаФарм България ЕАД Арт.номер: 44086
Bronchostop spray е лекарствен продукт, който съдържа екстракти от градински чай и градинска мащерка като активни вещества.Бронхостоп спрей за устна лигавица е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично лечение на възпаления в устата или гърлото (въз..
16.47 лв.
Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия. Арт.номер: 55399
Herbalsept Pastilles Thyme на Dr. Theiss е хранителна добавка с естракт от мащерка. Пастили Хербасепт на Д-р Тайс допринасят за здравето на горните дихателни пътища. Комбинацията от салвия и мащерка оказва благоприятен ефект върху лигавицата на гърлото и гласните връзки. Салвията допринася..
0.00 лв.
Производител: BIONORICA SE, Германия Арт.номер: 26154
Тонзипрет представлява хомеопатичен лекарствен продукт за остри възпалителни заболявания на гърлото и сливиците. Тонзипрет съдържа активните съставки Phytolacca Americana МТ ,Capsicum annuum D3 и Guaiacum D3. Лечебните растения в това комплексното хомеопатично лекарство са източн..
0.00 лв.
Производител: Reckitt Benckiser (Romania) S.R.L., Арт.номер: 2852
Strepsils orange with vitamin C 24 lozengesСтрепсилс портокал с витамин С 24 таблетки за смучене Стрепсилс Портокал с Витамин С 2,4-Дихлорбензил алкохол 1,2 mg/ Амилметакрезол 0,6 mg / 100 mg Аскорбинова киселина Таблетки за смучене Strepsils Orange with Vitamin C 2,4-Dichlorobenzyl alcohol 1,2 mg /..
0.00 лв.
Производител: Reckitt Benckiser (Romania) S.R.L., Арт.номер: 38197
Стрепсилс Мед и Лимон/Strepsils Honey and Lemon облекчава болката и дразненето в гърлото. Лекарствен продукт без лекарско предписание във вид на таблетки за смучене, който бързо и дълготрайно облекчава болката и дразненето в гърлото. Strepsils Honey and Lemon е с антисептичен и омекотяващ ефект, въ..
0.00 лв.
Производител: Reckitt Benckiser (Romania) S.R.L., Арт.номер: 25311
Стрепсилс Интензив/Strepsils Intensive облекчава симптомите, характерни при зачервено и болезнено-възпалено гърло.  Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриваш ефект на 2-та минута.  Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразн..
0.00 лв.
Производител: САНОФИ БЪЛГАРИЯ ЕООД, България. Арт.номер: 53577
Мукосолван Дуо пастили за смучене с ягода и мента е натурален продукт с незабавен успокояващ ефект при кашлица и възпалено гърло. Двете естествени активни съставки на Мукосолван Дуо 2 в 1 таблетки за смучене заедно създават покривен и успокояващ слой върху хиперактивната лигавица на горните дихате..
0.00 лв.
Производител: Nutrin GmbH, Германия. Арт.номер: 53653
МЕДИСТУС АНТИВИРУС МЕД И ЛИМОН ТБ Х 10 Медистус Антивирус мед и лимон с комплекс от активни съставки с растителен произход, осигурява естествена защита на здравето при повишен риск от инфекции. Таблетките за смучене Медистус Антивирус осигуряват естествена високоефективна защита за здравет..
0.00 лв.
Производител: Halsa Pharma GmbH, Германия. Арт.номер: 49059
Куикс Протект Спрей за Гърло е бистър, безцветен и вискозен разтвор с вкус на череша, прилагащ се за овлажняване лигавицата на гърлото и устата. Формулата на продукта съдържа 1,2 mg Carragelose, натриев хлорид, ксилитол, буфер, аромат на череша и пречистена вода. Carragelose е естествено вещество, и..
0.00 лв.
Производител: FERMA-DERMA s.r.l, Италия. Арт.номер: 54875
Спреят за орофарингеална лигавица ЙАЛОКЛИЙН може да се използва като адювантно лечение на заболявания на дихателните пътища, включително: орофарингит както в остра, така и в хронична фаза; дрезгавост и дразнеща кашлица с пост-вирусна природа или породена от замърсители на околната среда; синдро..
0.00 лв.
Производител: Engelhard Arzneimittel GmbH & Co KG, Германия. Арт.номер: 45405
Пастилите съдържат воден екстракт от Исландски лишей (0.4 - 0.8 : 1), карбомер, ксантанова гума, натриев хиалуронат. Други съставки:Акация, сорбитол, малтитол, безводна лимонена киселина, ацесулфам калий, левоментол, ароматизанти, оцветители от растителен екстракт (морков/ ..
0.00 лв.
Производител: US Pharmacia Sp. z o.o., Полша Арт.номер: 51051
Inovox Express Orange flavor е лекарствен продукт без лекарско предписание за облекчаване симптомите на възпалено гърло. Иновокс Експрес съдържа лидокаинов хидрохлорид, амилметакрезоли 2,4‑дихлоробензилов алкохол, и има чудесен вкус на портокал. Амилметакрезол и 2,4‑дихлоробензил..
0.00 лв.
Производител: Aboca S.p.A, Италия. Арт.номер: 53393
Aboca Golamir 2ACT Spray e медицинско изделие за възрастни и деца на възраст над 6 години, спрей с растителен комплекс ActiFilm DOL, който действа срещу болка, усещане за парене и затруднено преглъщане, предпазва лигавицата от дразнещи фактори. ActiFilm DOL съдържа танини, смоли, поли..
0.00 лв.
Производител: G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG, Германия. Арт.номер: 46912
ГелоРивойс таблетки за гърло осигуряват защита на лигавицата на устата и гърлото. Те  се използват за облекчаване на гърлото, при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица.Причините за сухотата и..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)