Меню
Количка

Лекарства за Газове

Арт.номер: 38037
Degasin е специално медицинско изделие, което бързо и ефективно намалява газовете и предотвратява тяхното образуване, като съащевременно с това облекчава неприятното усещане за подут корем, благодарение на високата концентрация симетикон. Дегазин намалява чувството на дискомфорт в стомаха като подув..
15.89 лв.
Арт.номер: 43752
Еспумизан Комфорт е лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на перорални капки, емулсия за приложение при симптоми на метеоризъм (газове и подуване на корема от газове). Активната съставка е симетикон. Подходящ за всички възрастови групи, с нежен аромат на банан. Симетиконът действа,..
14.50 лв.
Производител: Pharmazeutishe Fabrik Montavit Ges.m.b.H.,Австрия Арт.номер: 47984
Cynarix е растителен лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта и е холеретик, стимулиращ жлъчната секреция.Екстрактът от листа на артишок в състава на Цинарикс стимулира образуването на жлъчен сок и увеличава секрецията на панкреатични ензими необходими за храносмилан..
0.00 лв.
Производител: Berlin - Chemie AG, Германия Арт.номер: 39043
Mezim Forte представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на стомашно-устойчиви таблетки, съдържащ активно вещество панкреатин, който се прилага при нарушения в храносмилането. Панкреатинът е извлечен от свински панкреас и съдържа храносмилателни ензими, които подпомагат храно..
0.00 лв.
Производител: Deutsche Homoopathie-Union, Германия Арт.номер: 40207
КОЛИКИНД перорални капки, разтвор 20 мл COLIKIND oral drops, solution 20mlКоликинд® е комплексно хомеопатично лекарство за облекчаване на детските колики и метеоризъм от деня на раждането на децата до 6-годишна възраст.Симптомите намаляват чувствително или изчезват при употребата на Коликинд®.Изслед..
0.00 лв.
Производител: Berlin - Chemie AG, Германия Арт.номер: 41056
Espumisan представлява лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ активно вещество симетикон, който се прилага при подуване, газове и тежест в корема и като допълнително средство за образна диагностика. Прекомерното образуване и натрупване на газове в стомаха и червата причинява дискомфор..
0.00 лв.
Производител: Валмарк България ЕООД Арт.номер: 43751
Degasin 2Go е иновативно медицинско изделие под формата на удобни таблетки за смучене, което бързо и ефективно намалява газовете и предотвратява тяхното образуване, като същевременно с това облекчава неприятното усещане за подут корем, благодарение на съдържащият се антипянообразуващ агент симетикон..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)