Меню
Количка

Лекарства за Пикочните Пътища

Производител: KRKA d.d., Словения Арт.номер: 1707
Ципринол е антибиотик, спадащ към групата на флуорхинолоните. Активното вещество е ципрофлоксацин. Ципрофлосацин действа като разрушава бактериите, които причиняват инфекции. Той действа само върху специфични видове бактерии.Ципринол се използва за лечение на следните бактериални инфекции при възрас..
5.18 лв.
Производител: Zentiva k.s., Чешка република Арт.номер: 48029
ФОСФОМИЦИН ЗЕНТИВА САШЕ 3Г ЗЕНТИВА 1. Какво представлява Фосфомицин Зентива и за какво се използваФосфомицин Зентива съдържа активното вещество фосфомицин. Фосфомицин е антибактериално средство за системна употреба.Фосфомицин Зентива се прилага за лечение на остър, неусложнен цистит при жени над 12..
5.89 лв.
Производител: Софарма АД, България Арт.номер: 48940
СОЛИФЕНАЦИН ТБ 5МГ Х 30 СОФАРМА 1. Какво представлява Солифенацин Софарма и за какво се използваАктивното вещество на Солифенацин Софарма принадлежи към групата на антихолинегичните лекарствени средства. Тези лекарства се използват за намаляване на активността на свръхактивния пикочен мехур. Това п..
0.00 лв.
Производител: Нобел Фарма ЕООД, България Арт.номер: 54084
1. Какво представлява Нексетин и за какво се използваНексетин съдържа активното вещество дулоксетин. Нексетин повишава нивата на серотонин и норадреналин в нервната система.Нексетин е лекарство, което се приема през устата за лечение на стрес инконтиненция на урината (СИУ) при жени.Стрес инконтиненц..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)