Меню
Количка

Лекарства за Уши

Арт.номер: 53249
ОливоКап/OlivoCap спрей за уши – за премахване на ушната кал. OlivoCap спрей за уши е 100% натурален продукт, съдържащ СКВАЛАН1 (съставка на естествената ушна кал). Той спомага за отстраняването на ушната кал, като допълнително овлажнява ушния канал и предотвратява повторното натрупване на ушна кал...
11.93 лв.
Производител: Medochemie Ltd., Кипър Арт.номер: 47757
Вертимед съдържа бетахистин. Toй принадлежи към групата лекарства, известни като хистаминови аналози.Използва се за лечение на симптомите на Болестта на Мениер (Menifre's disease), които включват:замаяност (вертиго) и гадене или повръщане;шум в ушите (тинотус);загуба на слуха.Чувството на замаяност ..
23.65 лв.
Производител: Laboratoires Diepharmex, Швейцария. Арт.номер: 38227
Аudi spray 45 ml. / Ауди спрей 45 мл. AUDI SPRAY Adult: ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ AUDI SPRAY Adult е  стерилен , микробиологично тестван хипертоничен разтвор на морска вода, който втечнява и разтваря ушната кал, като подпомага нейното естествено премахване.-Йоните и микроелементите в морската вода спом..
16.32 лв.
Производител: Алвоген Фарма Трейдинг Юръп ЕООД, България Арт.номер: 40181
ТЕВАБЕХИСТ 24МГ Х 60 ТЕВА 1. Какво представлява ТеваБехист 24 mg таблетки и за какво се използваБетахистин е вещество подобно на хистамина, който нормално се намира в човешкия организъм. Бетахистин действа като намалява сигналите в центъра на равновесието в мозъка, които предизвикват световъртеж.Те..
0.00 лв.
Производител: Алвоген Фарма Трейдинг Юръп ЕООД, България Арт.номер: 41969
1. Какво представлява ТеваБехист 16 mg таблетки и за какво се използваБетахистин е вещество подобно на хистамина, който нормално се намира в човешкия организъм. Бетахистин действа като намалява сигналите в центъра на равновесието в мозъка, които предизвикват световъртеж.ТеваБехист 16 mg таблетки се ..
0.00 лв.
Производител: Антибиотик - Разград Арт.номер: 52856
Пирацетам АБР принадлежи към групата на ноотропните лекарствени продукти, производни на гама-аминомаслената киселина. Пирацетам АБР подобрява и възстановява нарушенията в познавателните процеси (способност за заучаване, памет, внимание и умствена работоспособност) вследствие мозъчни заболявания и ин..
0.00 лв.
Производител: EGIS Pharmaceuticals PLC, Унгария Арт.номер: 43086
ЕМПЕРИН табл. 24 мг. x 60 /EMPERIN tabl. 24 mg. x 60 1. Какво представлява Емперин и за какво се използва Емперин е лекарство, което се използва за лечение на симптомите на Мениеров синдром, като замайване, шум в ушите и загуба на слух.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Емперин Не приемайт..
0.00 лв.
Производител: EGIS Pharmaceuticals PLC, Унгария Арт.номер: 38037
ЕМПЕРИН табл. 16 мг. x 60 /EMPERIN tabl. 16 mg. x 60 1. Какво представлява Емперин и за какво се използва Емперин е лекарство, което се използва за лечение на симптомите на Мениеров синдром, като замайване, шум в ушите и загуба на слух.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Емперин Не приемайт..
0.00 лв.
Производител: Medochemie Ltd., Кипър Арт.номер: 56830
Азалонум съдържа две активни вещества. Едното е цинаризин, а другото дименхидринат. Двете съставки принадлежат към различни групи лекарства. Цинаризин е част от групата лекарства, наречени калциеви антагонисти. Дименхидринат принадлежи към група, наречена антихистамини.И двете вещества действат като..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)