Меню
Количка

МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 9 CH BOIRON

Магнезиа карбоника 9 CH / Magnesia carbonica 9 CH - Монопрепарати
МАГНЕЗИА КАРБОНИКА 9 CH BOIRON
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: BOIRON, Франция.
  • Арт.номер: 17759
  • Тегло: 0.01кг
0.00 лв.
Прилага се при възпалителни процеси в устната кухина, стомашни киселини, гадене, жажада през нощтта, диария,невралгии, при втвърдяване и възпаление на роговицата, наличие на черни петна в зрителното поле.

Магнезиа карбоника 9 CH / Magnesia carbonica 9 CH

Произход

Минерален - Магнезиев карбонат.

Тропизъм

Нервна система. Храносмилателна система. Полова система

Симптоми

-Остри, краткотрайни, пробождащи болки по хода на нервите. -Ринит и/или болки в гърлото преди менструация. Непоносимост към мляко, водеща до повръщане и диария. -Изпотяване с кисело-тръпчива миризма. -Хиперестезия към шум и допир.

Показания:

*Всякакви болки с характерните за лекарството модалности - влошаване през нощта, от студено и подобрение от движение и топлина. *Лицева невралгия - предимно вляво. *Нощни невралгии, каращи болния да ходи непрекъснато. *Невралгии в областта на бузите, зигоматичната кост или супрастерналната ямка. *Нервност. *Парестезии и крампи по крайниците, акушерска ръка. *Спазмофилия при деца с недостиг на минерали или лица с киселинна диспепсия. *Цервико-брахиална невралгия. *Хумеро-скапуларен периартрит (повече вдясно) с влошаване през нощта и при покой. *Синдорм на Barre-Lieou - болки в тила и врата с ирадия-ция към горната част на главата в съчетание със синдром на опиянение. *Диспепсия с киселини и метеоризъм, с влошаване при приемане на млечни продукти. *Диария при кърмачета - зелена, пенеста диария, като жабешки хайвер, поради непоносимост към мляко. *Запек при кърмачета с „маджунести" лепкави изпражнения. *Колики, които се облекчават при свиване надве. *Метеоризъм с коремни болки. *Дисменорея с олигоменорея с черна кръв. *Дисменорея, при която болката се облекчава от сгъване на две. *Блефарит с ксерофталмия. *Зъбобол и зъбни невралгии, с влошаване през нощта. *Ринит и фарингит, обострящ се преди мензис.

ПРИЛОЖЕНИЕ

: * хранително разстройство (диария, повръщане), вследствие на прием на краве млякоЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

Производител: Боарон, Франция

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.