Меню
Количка

МАГНУМ УРЕД ЗА КОМЕДОНИ

Magnum Comedones appliance / Магнум Уред за комедони - Козметични принадлежности
МАГНУМ УРЕД ЗА КОМЕДОНИ
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 38505
  • Тегло: 0.01кг
4.50 лв.
Удoбeн, инoвaтивeн мeтaлeн инструмeнт зa пoчиствaнe нa кoмeдoни (чeрни тoчки) oт "Mаgnum", прeднaзнaчeн зa упoтрeбa в дoмaшни услoвия. Дължинaтa нa инструмeнтa e 11 сm. Произведен е от инокс.

Magnum  Comedones appliance

 Магнум Уред за комедони

Удoбeн, инoвaтивeн мeтaлeн инструмeнт зa пoчиствaнe нa кoмeдoни (чeрни тoчки) oт "Mаgnum", прeднaзнaчeн зa упoтрeбa в дoмaшни услoвия.
Дължинaтa нa инструмeнтa e 11 сm. Произведен е от инокс.
Преди използването на инструмента кожата трябва да е затоплена (с парна баня, вана или топъл душ) и ексфолирана. При тези продготвителни манипулации кожата се отпуска и порите се разширяват. Така изстискването (екстракцията) на черните точки става по-лесно и по-малко болезнено. За да премахнете комедон с инструмента трябва да го притиснете с металната лъжичка, като внимавате комедона да остане в отвора. Притискането с лъжичката води до екстракцията му и то без особени усилия.След премахването на комедоните:
  • дезинфекцирайте старателно лицето
  • направете подхранваща маска
  • завършете с нанасянето на хидратиращ продукт
Не прекалявайте с почистването на комедоните с този инструмент. Препоръчва се да го правите веднъж в месеца, за да не стимулирате прекомерно омазняването на кожата. За да предотвратите образуването им почиствайте ежедневно лицето си с тоалетно мляко и тоник, правете си парна баня и ексфолиация всяка седмица и се хранете здравословно (с повече плодове и зеленчуци).
Производител: Нипес Солинген, Германия
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.