Меню
Количка

Бебешки Храни за Бебета

Производител: Хипп Австрия Арт.номер: 41047
Био Сок от Круши- е разхлабващ сок за деца над 4 месеца- Хип / Hipp. Сокът е богат на витамин С, който подпомага за усвояването на желязо от растителните и зърнени ястия. За по-добра усвояемост и за утоляване на жаждата, можете да смесите сока с вода. 100% Плодовият сок от круши на Хип е в стъклена ..
3.40 лв.
Производител: Хипп Австрия Арт.номер: 45112
Когато за първи път захранвате, започнете с няколко лъжици преди храненето с мляко и увеличавайте количеството постепенно. Като десерт или като добавка към каша. Отсипете необходимото количество. Съхранявайте остатъка затворен и в хладилник, използвайте в рамките на три дни. Моля, използвайте пластм..
3.10 лв.
Арт.номер: 38893
ФРИЗО 3 - пълноценно мляко за малки деца, след навършване на 12 месеца. Съдържа: - прекурсори на DHA u AA *съотношение на линоловата и алфа-линоленовата к-на 7:1 - градивен материал за развитието на мозъка - антиоксиданти за укрепване на имунната система - всички есенциални хранителни вещества, необ..
17.55 лв.
Арт.номер: 54284
Висококачествено мляко за кърмачета Nestlé NAN OPTIPRO® 1 HM-O ®, метален тин, 800 g.NAN OPTIPRO® 1 HM-O ® е мляко за кърмачета за здрави бебета от момента на раждането, които не се кърмаят. Вдъхновени от 60 години изследване на майчината кърма нашите експерти създадоха NAN OPTIPRO® 1 с уникално съд..
44.65 лв.
Арт.номер: 45760
За задоволяване на специфичните нужди на кърмачетата от 6-ия им месец. Hipp2 "Комбиотик" може да бъде използвано за след кърменето или след което и да е друго мляко за кърмачета. Никога не е проблем да преминете от което и да е преходно мляко към Hipp 2 Combiotic. Начин на действие: Лесно смилаемо и..
26.30 лв.
Арт.номер: 50643
Докато кърмите бебето си, то получава вашата специална защита. Това е така, защото чрез кърменето то получава всички необходими ценни защитни субстанции - например активните лечно-кисели култури, които са изключително важни за храносмилателната система, защитават я и поддържат здравословния ѝ баланс..
20.90 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 1902
Аптамил Комфорт 2 е адаптирано мляко с пълноценно хранително съдържание и специфично адаптиран състав за задоволяване на хранителните потребности на кърмачета с колики и/или запек. Млякото е за кърмачета и има по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро ..
23.98 лв.
Арт.номер: 48904
Мляко на прах за деца след 3 годишна възраст. Friso 4: мляко на прах за пиене, предназначенo за деца от 3 до 5 годишна възраст, за инстантно приготвяне, с нов усъвършенстван състав. Friso 4 съдържа витамини, аминокиселини, минерали и мастни киселини. То е обогатено с ..
19.04 лв.
Арт.номер: 51819
НАН 1 КОМФОРТИС АДАПТИРАНО МЛЯКО 800 гр. 0+ месеца Важна забележка:Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Преди да решите да използвате мляко за кърмачета, консултирайте се с Вашия лекар за съвет. NAN 1 Comfortis е единствената формула с GENTLE START - уникалма комбинация от с..
44.12 лв.
Производител: Хипп Австрия Арт.номер: 48866
Био пюре тиква- за бебета над 4 месеца- Хип / Hipp. Био тиква, сварена на пара със страхотен вкус. Пюрето е подходящо за захранване на бебета над 4 месечна възраст. Продукт от био сертифицирано производство с ниско съдържание на алергени. Регулира чревната флора. Не съдържа: глутен, с..
0.00 лв.
Производител: Хипп Австрия Арт.номер: 45159
Отсипете нужното количество и след това приберете добре затвореното бурканче в хладилник. Готово за консумация – няма нужда от подгряване. Съставки: плодове* 94%[ябълки* 45%, горски плодове* 23% (ягоди*, малини*, сок от арония от концентрат*, черни боровинки*), ниско ки..
0.00 лв.
Производител: Хипп Австрия Арт.номер: 45443
190 гр. Без добавена захар С финна консистенция Подходяща за закуска или за десерт..
0.00 лв.
Арт.номер: 50643
За задоволяване на специфичните нужди на кърмачетата от 6-ия им месец. Hipp2 "Комбиотик" може да бъде използвано за след кърменето или след което и да е друго мляко за кърмачета. Никога не е проблем да преминете от което и да е преходно мляко към Hipp 2 Combiotic. Начин на действие: Лесно смилаемо ..
0.00 лв.
Арт.номер: 42558
БИО мляко за кърмачета  на Hipp от момента на раждането. Близко по съдържание до кърмата. Моделирано както майчиното мляко: съдържа Пребиотик - галакто-олигозахариди от мляко (GOS) - подпомага развитието на здравословна чревна флора; с Пробиотик - натурални млечно-кисели бактерии, първоначално ..
0.00 лв.
Производител: Слънчо, България Арт.номер: 14387
Кашите “Слънчо” са предназначени за консумация от кърмачета в периода на отбиване от кърмене  и от малки деца за постепенната им адаптация към храната на възрастните хора.Поради възможни различия в индивидуалния растеж и развитие се консултирайте с Вашия семеен лекар кога да въведете кашите в м..
0.00 лв.
Арт.номер: 42594
ФРИЗО НА 1 За та от 0 до 6 месеца . Фризо HA1 е подходящо мляко за здрави кърмачета, с повишен риск от алергии към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Фризо HA 1 задоволява специфичните хранителни потребности на кърмачетата ..
0.00 лв.
Арт.номер: 45583
Frisolac HA2 e преходно мляко за здрави кърмачета, специално разработено като продължение на храненето с Frisolac HA1 при кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко. Frisolac HA2 съдържа частично хидролизиран млечен протеин. Frisol..
0.00 лв.
Арт.номер: 39423
Фризолак 2 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 6 до 12 месеца. Фризолак 2 съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични и хранителни нужди. Фризолак 2 съдържа суроватъчен протеи..
0.00 лв.
Арт.номер: 45094
NAN БезЛактоза е диетична храна, специално предназначена за хранене на кърмачета и малки деца, които проявяват симптоми на лактозна непоносимост или храносмилателни проблеми, свързани с лактозата и вследствие на това диария. Характеристики и предимства Противопоказания: Не използвайте NAN ..
0.00 лв.
Арт.номер: 22339
NAN A.R. - Адаптирано мляко за кърмачета с повръщане и регургитация /гастро-езофагеален рефлукс/ Предимства: - Казеин/суроватка 70:30 - Казеин предоминантна формула - 100% растителни мазнини доставящи линолова/алфа - линоленова к-на в оптимално количество за правилно зрително и психомоторно развитие..
0.00 лв.
Арт.номер: 1829
Nan 1 е мляко за здрави кърмачета от момента на раждането, които не се кърмят или имат нужда от дохранване. Nan 1 осигурява необходимите хранителни вещества за оптимално развитие на Вашето бебе.Благодарение на Protect Starts - уникална комбинация от съставки (Bifidus BL, OPTIPRO и LC-PUFA), той е по..
0.00 лв.
Арт.номер: 47825
ЛАКТАНА БИО 3 МЛЯКО ПРЕХОДНО 10+М С DHA И ALA 600Г. Био преходно мляко, подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на от началото на 10-тия месец след прекратяване на кърменето или като алтернатива на LACTANA® BIO 2. LACTANA® BIO 3 се прилага само като част от разнообразен хранителен..
0.00 лв.
Арт.номер: 55526
Важна забележка: Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Винаги се консултирайте с Вашия лекар, акушерка или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето, ако не можете, не възнамерявате или имате трудности да кърмите. Решението да не кърмите може да бъде необра..
0.00 лв.
Арт.номер: 39102
БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО / +DHA и ARA / 13 Витамини / 13 Минерали Bebelan Toddler 3 e висококачествено мляко за малки деца след 12-тия месец. Създадено е специално да гарантира оптимален прием на основни хранителни вещества като част от балансиран и здравословен..
0.00 лв.
Арт.номер: 6285
Аптамил Комфорт 1 е адаптирано мляко с пълноценно хранително съдържание и специфично адаптиран състав за задоволяване на хранителните потребности на кърмачета с колики и/или запек. Млякото е за кърмачета и има по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро ..
0.00 лв.
Арт.номер: 45105
Адаптираното мляко на Аптамил е специално мляко за хранене на деца с диариен синдром и лактозен интолеранс и е подходящо от деня на раждане или когато кърменето е невъзможно.Когато детето има непоносимост към лактозата, тя се отстранява от млякото и се заменя с мелтодекстрин. Аптамил без лактоз..
0.00 лв.
Производител: HUMANA, Германия Арт.номер: 30675
Humana HN + Prebiotic 300 g / Хумана HN + Пребиотик  300 гр Специална лечебна храна при диария Лечебната храна Humana HN съдържа всички минерали, микроелементи и витамини в задоволяващи потребностите количества и след консултация с лекар, може да се прилага и продължитено като единствена храна ..
0.00 лв.
Арт.номер: 20379
Фризовом е подходящ за кърмачета от 0 до 12-месечна възраст. Съдържа Клей от рожкови, който е естествено хранително влакно, което помага при хабитуално повръщане, твърди изхождания и колики. С добавени Галакто-олигозахариди и Нуклеотиди. След 6-тия месец следва да се използва като част от разнообраз..
0.00 лв.
Арт.номер: 45583
Friso HA 2 е преходно мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Friso HA 2 може да се използва след навършвае на 6-месечна възраст , като част от разнообразното хранене на кърмачето. Моля к..
0.00 лв.
Арт.номер: 1902
Въз основа на 40 години изследвания, вдъхновени от кърмата и потребностите на бебето, разработихме патентованата формула от следващо поколение на преходното мляко APTAMIL® 2 с Pronutra® ADVANCE. Единствената формула Aptamil® Pronutra® –ADVANCE , съчетаваща нашата уникална смес от съставки с нашия ус..
0.00 лв.
Производител: Bledina Steenvoorde, Франция Арт.номер: 56301
Аптамил 1 течна млечна формула е пълноценно мляко за здрави кърмачета, готово за употреба. Разработено е да задоволява напълно хранителните потребности на бебето. Състав:Обезмаслено мляко, птероилмоноглутаминова киселина, вода, фрукто-олигозахариди, манганов сулфат, калиев цитрат, слънчогледово..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 31 от 31 резултата (1 страници)