Меню
Количка

Лекарства за Бебета

Арт.номер: 50850
Sambucus Nigra for children syrup 120 mlСамбукус Нигра за деца сироп 120 мл Приложение:  Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържане на нормалните защитни сили на организма.Съдържание:в 2 ч.л.(10ml):        &nb..
21.83 лв.
Производител: Лавена АД, България. Арт.номер: 38391
Растежът на първите зъбки при повечето бебета започва от 4-ия месец. Знаем, че това е труден период, както за бебето, така и за цялото семейство. Голяма част от мъниците стават нервни и видимо изпитват дискомфорт. Подобрената формула на бебешкия гел Бочко е още по-чиста и ефективна. Успокоява и..
4.70 лв.
Производител: ABOPHARMA. Арт.номер: 54814
AboPharma Abokoliken с лайка Капки за бебета за по-добро разграждане на лактозата 7 мл е хранителна добавка против колики. Съдържа ензима лактаза, копър и лайка, които подпомагат стомашно-чревния тракт.Млякото, кърмата, сухите млека, които са основна храна за бебетата, съдържат сложната захар лактоз..
21.75 лв.
Арт.номер: 37958
Stevia  Suite liquid sweetener 270 mlСтевия Суитили течен подсладител 270 мл Висококачествен продукт с екстракт от стевия "Парагвая" по уникална патентована технология. Не са използвани алкохол и химикали. Състав: подсладители: екстракт от стевия ребаудиана "Парагвая, стандартизиран на 95% стев..
0.00 лв.
Производител: CROSSCARE LIMITED of Broomhill Road, Ирландия. Арт.номер: 45958
КОЛИЙФ КАПКИ ЗА БЕБЕТА П-В КОЛИКИ 15 МЛКолийф капки за бебета са хранителна добавка и се добавят към кърмата или млякото предназначено за кърмачета при всяко хранене на бебетоColief капки за бебета съдържат естествено произвеждания от човека ензим ЛАКТАЗА, който е отговорен за пълното усвояване на м..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)