Меню
Количка

Шишета за Бебета

Арт.номер: 48233
Бутилка за хранене с биберон Natural Slow с една дупка за деца над 1 месец- Авент / Avent Natural. Бутилката за хранене с биберон Natural Slow с една дупка е предназначена за деца над 1 месец, специално създаденa да предложи на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Широкият биберон с форма и..
23.00 лв.
Арт.номер: 43105
Бутилка за хранене с биберон Natural Slow с една дупка за деца над 1 месец- синя- Авент / Avent Natural. Бутилката за хранене с биберон Natural Slow с една дупка е предназначена за деца над 1 месец, специално създаденa да предложи на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Широкият биберон с ф..
0.00 лв.
Арт.номер: 43555
Бутилка за хранене с биберон Natural за новородено с една дупка- розова- Авент / Avent Natural. Бутилка за хранене с биберон с една дупка, предназначен за деца над 0 месеца, специално създадена да предложи на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Широкият биберон с форма и дизайн наподобяващ майч..
0.00 лв.
Арт.номер: 43555
Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподобява формата на гърдата, за да е лесно комбинирането на кърмене и хранене с шише. А уникалните венч..
0.00 лв.
Арт.номер: 52901
Бебешката бутилка с вентилационен отвор AirFree е създадена да помага на вашето бебе да гълта по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, га..
0.00 лв.
Производител: Тайван Арт.номер: 24651
Шишето е изработено от нетоксичен полипропилен, без Бисфенол А, предназначено e за контакт с храни и издържащо на температура 100 °С.Биберонът е изработен от прозрачен силикон с висока разтегливост, който не съдържа канцерогенни и нитрозамини, не се напуква, не залепва и няма мирис.Начин на упо..
0.00 лв.
Арт.номер: 51505
Новата серия на Philips AVENT - Airfree държи въздуха навън. Дори ако държите бутилката в хоризонтално положение, биберонът ще остане пълен с мляко. Така дори и в изправено или седнало положение, бебето ви ще поема само храна, а не въздух. Специалният вентилационен отвор ще регулира в..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)