Меню
Количка

МАТАТОКС спрей с/у летящи и пълзящи 400 мл

Мататокс Универсал аерозол х400 мл - Репеленти
МАТАТОКС спрей с/у летящи и пълзящи 400 мл
0.00 лв.
Мататокс е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, паяци и др. 
Matatoks аерозол против летящи и пълзящи насекоми мухи, комари, хлебарки, дървеници и други. Може да се използва в жилищни помещения, здравни и лечебни заведения, обект за производство и продажба на храни и др.


Състав:
Активни вещества:
  • Парметрин 0,075%;
  • Тетраметрин 0,200%;
  • Пиперонил бутоксил 0,500%.
Други опасни вещества: Пропелент:Изобутан / пропан / бутан 60%.Начин на употреба:

Прилага се чрез напръскване. Разклатете добре флакона преди употреба.

Летящи насекоми:
 Затворете врати и прозорци. Дръжте флакона вертикално и пръскайте само във въздуха най-малко от 1 м. разстояние от повърхности като се движите към вратата. Разходна норма: пръска се 20 сек. / 100 куб.м.


Пълзящи насекоми:
дръжте опаковката вертикално. Пръскайте директно върху повърхността от разстояние 45 см. Пръскайте на местата, където преминават хлебаркит, както и директно върху тях. За дървеници - пръскайте дървените повърхности и местата, където се крият. Разходна норма: до омокряне на повърхността. По време на обработка помещението да бъде освободено от хора и животни и след това се оставя затворено в продължение на 15 минути. Проветрете в продължение на 1-2 часа. 1 опаковка от 240 гр. / 1200 куб.м. Препаратът е с остатъчно действие. Третирането може да се повтори след 2-3 седмици при необходимост.
Опаковка:

флакон от алуминиево фолио 240 гр /400 мл/.


Производител:
MATSAN Itac. San. LTD Sti, Turkey
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.