Меню
Количка

МЕЛБРОЗИЯ капс х 60 бр

Мелброзия При менопауза x60 капсули - Хормонален баланс
МЕЛБРОЗИЯ капс х 60 бр
0.00 лв.

Мелброзия спомага за облекчаване на неприятните симптоми, съпътстващи менопаузата като горещи вълни, изпотяване, безсъние, депресия, раздразнителност, нервност, напрежение, тревожност, промени в настроението и други. Продукта не е полов хормон, но проявява естрогеноподобно действие.

Melbrosia представлява специална хранителна добавка за жени в менопауза, които не понасят хормоналната терапия. Мелброзия спомага за облекчаване на неприятните симптоми, съпътстващи менопаузата като горещи вълни, изпотяване, безсъние, депресия, раздразнителност, нервност, напрежение, тревожност, промени в настроението и други. Продукта не е полов хормон, но проявява естрогеноподобно действие. Препаратът е пригоден за жени, които не понасят хормонална терапия, страхуват се от нея или имат противопоказания за приложението ѝ. Мелброзия е естествения път за доставяне на организма на онази енергия, от която той се нуждае при повишените изисквания в ежедневието, чрез добре балансирана комбинация от ценни витамини, градивни и хранителни вещества.Състав:
257 мг цветен полен, 150 мг Перга (ферментирал полен), 95 мг хидроксипропилметил целулоза, 33 мг лиофилизирано пчелно млецице (желе роял), 20 мг екстракт от Ацерола.


Начин на употреба:
По 1-3 капсули дневно преди хранене с малко вода.Опаковка:
60 капсулиПроизводител: 
NaturProdukt

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.