Меню
Количка

МЕРКУРИУС КОРОСИВУС 9 CH BOIRON

Меркуриус корозивус 9 CH / Mercurius corrosivus 9 CH - Монопрепарати
МЕРКУРИУС КОРОСИВУС 9 CH BOIRON
4.70 лв.
Използва при възпаления в устната кухина, при проблеми на очите, при проблеми на храносмилателната и пикочо-полова система.

Меркуриус корозивус 9 CH / Mercurius corrosivus 9 CH

ПРОИЗХОД:

  живачен хлорид - много токсичен бял прах

Тропизъм:

Лигавици на дихателна, храносмилателна, пикочо-полова система и очите.

Симптоми:

Тенезми на пикочните пътища и ректума. Усещане за парещи и изгарящи болки.

Показания:

-Улцеро-хеморагични лезии по лигавиците на дихателна, храносмилателна и пикочо-полова система с различна етиология. -Блефароконюнктивит с разраняващо сълзене и фотофобия. -Улцерозен ирит на роговицата. -Ангина и фарингит със свръхболезнено преглъщане. -Ангина с улцеро-хеморагични лезии и болезнени лимфни възли. -Гингиво-стоматит с язвено-хеморагични лезии. -Пародонтит (пародонтоза) с улцерации,без супурация. -Дизентериен синдром с тенезми, парене и слузести изпражнения. -Ректоколит с хеморагии. -Остър цистит с болезнени спазми, кръвотечения, с тенезми и позиви за дефекация. -Вулвовагинит или колпит с хеморагично вагинално течение. -Тенезми на пикочните пътища и ректума.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

* блефароконюнктивит - 3 х 5 гранули/ден, при доминиране на възпаление на конюнктивата * кератоконюнктивит, придружен от наличие на възпалени клепачи с гноен секрет и усещане за парене - х 5 гранули/час * хеморагичен ректоколит (с/у възпалението и улцерациите) - 3 х 5 гранули/ден * при херпангина - х 5 гранули на всеки 2 часа * възпаление на уретрата - х 5 гранули на всеки час и от двата медикамента КАПСИКУМ АНУУМ 5 СН + МЕРКУРИУС КОРОЗИВУС 9 СН. При поява на подобрение приема се разреждаЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата.

Производител: Боарон, Франция

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.