Меню
Количка

H2OFF капс х 30 бр МАГНАЛАБС

H2OFF извежда излишните течности от организма 30 капсули - Детоксикация
H2OFF капс х 30 бр МАГНАЛАБС
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 55602
  • Тегло: 0.07кг
26.73 лв.
Спомага за ефективното извеждане на излишните течности от организма.

Подпомага нормалните метаболитни процеси. Съдейства за нормализиране на телесното тегло. Притежава диуретичното действие, допринасящо за отделяне на излишната вода и отпадните продукти при естествения метаболизъм.


Активни съставки:

Betula folia dry extract (Сух екстракт от бяла бреза) – притежава мощно диуретично действие. Това подпомага естественото изхвърляне на задържаната вода в организма, която се е натрупала в тъканите. По този начин се подпомага намаляването на телесното тегло и по-бързото изхвърляне на токсините, циркулиращи в организма. Betula Folia е призната от EMA (European Medicines Agency) като ефективна съставка с диуретичен ефект, полезен дори при инфекции на пикочните пътища.
Dandelion root extract (Радика) – ефективно детоксикира клетките и в комбинация с Betula folia подпомага изхвърлянето на вредните токсини от организма. Поради изразения детоксикиращ ефект се предпазват важни органи като черния дроб, бъбреците и мозъка.
Eqisetum arvense extract (Полски хвощ) – действа като естествен диуретик и подпомага работата на бъбреците, като по този начин осигурява бързото и ефективно изхвърляне на излишните течности.
Hibiscus (Хибискус) – подпомага намаляването на телесното тегло, тъй като възпрепятства образуването на мастни клетки (адипоцити) и натрупването им сред останалите тъкани. Хибискусът е известен с ефекта си на ускоряване на метаблозма, особено разграждането на холестерола и адипоцитите. Редовният прием на Хибискус води до дългосрочно намаляване на телесното тегло.
Juniper berry (Хвойна) – подобрява нормалното храносмилане, като позволява по-добро разграждане на мазните храни в стомашно-чревния тракт. По този начин се постига натрупване на липиди и образуване на адипоцити в значително по-малка степен. Екстрактът е широко препоръчван за намаляване на телесното тегло.

Състав: 

Състав в 1 капсула:
Betula folia dry extract (Сух екстракт от бяла бреза) - 200 mg, 
Dandelion root extract (Радика) - 100 mg, 
Eqisetum arvense extract (Полски хвощ) - 50 mg, 
Hibiscus (Хибискус) - 50 mg, 
Juniper berry (Хвойна) - 50 mg. 


Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза: 1 капсула дневно.


Опаковка:
30 капсули
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.