Меню
Количка

Пластири

Производител: URGO Арт.номер: 19698
Урго Оптискин / Urgo Optiskin– Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.) Урго Оптискин осигурява защита на раната, като не позволява достъп на бактерии, микроорганизми и замърсявания, което може да доведе до инфекция. Полупропус..
15.20 лв.
Производител: Laboratoires Urgo, Франция Арт.номер: 56244
Urgo Urpopur adhesive tape 5 m / 2.5 cm / Урго Ургопор лейкопласт 5 м /2.5 см Описание: Ургопор лейкопласт e хипоалергенен лейкопласт, подходящ и за най-чувствителната и нежна кожа (бебета, деца, пациенти в старческа възраст). За закрепване на превръзки и медицински пособия, които изискват чест..
4.60 лв.
Производител: Софарма АД, България Арт.номер: 52819
Поставянето му трябва да се осъществява внимателно, така че тампонът да легне точно върху раната. Контактният му слой не залепва, което прави премахването му по-лесно и безболезнено.Характеристики:• изработен от мек и удобен материал;• хипоалергичен;• тампон, незалепващ към раната;• дишащ;Размери:2 ..
0.00 лв.
Арт.номер: 37950
Citoplast Aqua 2 size 16 pcs / Цитопласт Аква 2 размера 16 бр Прозрачни, водоустойчиви пластири, предназначени за защита на малки повърхностни рани.Характеристики: - тампон, който не залепва към раната - хипоалергични, подходящи за чувствителна кожа - прозрачен полиуретанов филм, който сигурно защит..
0.00 лв.
Арт.номер: 37953
Водоустойчив, прозрачен и хипоалергичен пластир за защита на малки повърхностни рани. Защитава раната от вода и бактерии.Начин на употреба:Пластирът се поставя, след като раната и кожата около нея се почистят и подсушат. Препоръчва се да се подменя ежедневно.Опаковка:20 броя..
0.00 лв.
Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 54067
-  Успокоява болката-  Осигурява защита срещу замърсяване (водни басейни)-  Може да се ползва при къпане, плуване, водни спортове-  Подходящ за деца-  Подходящо средство при лек инцидент по време на ваканция..
0.00 лв.
Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 47651
  ПриложениеЗа фиксация на различни превръзки, за фиксиране на сонди, катетри, канюли или измервателни средства при пациенти с чувствителна кожа. Трябва да се уверите, че кожата е суха и чиста преди приложение.Изработени от поресто, прозрачно фолио с лепенка от полиакрилат; отблъскващи мръсотия..
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 55605
Urgo Urpopur adhesive tape 5 m / 5 cm / Урго Ургопор лейкопласт 5 м /5 см Описание: Ургопор лейкопласт e хипоалергенен лейкопласт, подходящ и за най-чувствителната и нежна кожа (бебета, деца, пациенти в старческа възраст). За закрепване на превръзки и медицински пособия, които изискват честа см..
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 410128
Урго пластири за мехури / Urgo Blisters– пластир за рани и мехури х 6 броя. Лепенките за мехури от Урго са високотехнологични хидроколоидни пластири за превентация и третиране на мехури (phlyctenae) от 1-ва степен ( зачервяване) и 2-ра степен образувани мехури. Urgo Blisters облекчават болката и под..
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 53108
Урго Пластири Джунгла за Деца / Urgo Special Kids Jungle– Пластири за деца– 25мм / 57мм х 14 броя. Детските лепенки Урго са меки и удобни с размер 25мм х 57мм, за защита на повърхностни ранички. Пластирите за деца Урго са водоустойчиви и предпазват раната върху кожата. Изработени са от хип..
0.00 лв.
Производител: Медика АД Арт.номер: 49551
Предназначен за покриване и фиксиране на превръзки, за прикрепване на катетри, дренажи и др.Начин на употреба:Отрязва се нужния размер, отстранява се бялото фолио и се поставя върху суха и почистена кожа, премахва се разграфената хартия...
0.00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)