Меню
Количка

Лекарсва за Рани

Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 28059
4-диплени нестерилни компреси с марлена структура от бял нетъкан материал, без оптически избелващи агенти и неотделящи мъх.   Действие: За общо третиране на рани. За приложение като превръзки или тампони в амбулаторната практика и хирургията.   Опаковка: 100 броя, размери: 5 см х 5 см...
2.45 лв.
Производител: Химакс Фарма ЕООД, България Арт.номер: 21742
Rivanol представлява лекарствен разтвор за кожа, съдържащ етакридин лактат, който има антисептично действие, което се прилага за външно третиране на повърхностни порезни и оперативни рани, язви на кожата, пиодермии, вторично инфектирани дерматози, изгаряния.Състав:Активно вещество е: Етакридинов лак..
7.33 лв.
Производител: Theresienoil GmbH, Австрия. Арт.номер: 43459
Терезиенойл  МЕД може да се използва за предпазване и регенериране на проблемна кожа. Това е медицинско изделие за модерна грижа за влажността на кожата и действа чрез поддържане и регулиране на влажността на съответната област на кожата. Oптимизира условията, за да подпомогне предотвратяването..
0.00 лв.
Производител: Alfa intel Арт.номер: 41685
Действие: Заболяванията на опорно-двигателния апарат са извечен проблем за човека независимо от неговите пол, възраст и физическо състояние. Затова от незапомнени времена хората използват загряващи средства при ставни и мускулни болки. Загряващите препарати стимулират локалното кръвообращение и..
0.00 лв.
Производител: NTC SRL, Италия. Арт.номер: 56402
Silben Nano spray 125 mlСилбен Нано спрей 125 мл Silben Nano е медицинско изделие в прахообразна спрей форма. Благодарение на свойството си да действа като защитна бариера, предотвратяваща мицерацията на кожните лезии и вероятно инфектиране, особено в случай на ексудативни рани и помага за възстанов..
0.00 лв.
Производител: WATS Piasecki i Wspolnicy Sp.J., Полша Арт.номер: 54437
Магнезиев масажен гел.  За локален масаж на врата, раменете, гърба, кръста и крайниците.  Подходящо за употреба след спорт или друго физическо напрежение върху мускулите.  Състав / Ingredients (INCI): Aqua, magnesium sulfate, polyacrylate crosspolymer-6, coceth -7, PPG-1-PEG..
0.00 лв.
Производител: Natur Produkt Zdrovit Sp. z o.o., Полша. Арт.номер: 54437
Raniseptol Sun е козметичен продукт под формата на спрей пяна за приложение при зачервена и раздразнена от термални и слънчеви въздействия кожа в резултат на излагане на слънце, ползване на солариум, комбинация от слънце и хлор или след термални изгаряния. Ранисептол Слънце се отличав..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)