Меню
Количка

Термометри за Температура

Арт.номер: 48948
Quiko ERA е безконтактен инфрачервен термометър за бързо и точно определяне на повърхностната телесна температура. С уникалната си технология ERA, той прави 125 отчитания за една десета от секундата. Куико ЕРА засича излъченото от човешкото тяло инфрачервеното лъчение. Прожектира телесната температу..
106.50 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 6109
Quiko Strict представлява гъвкав дигитален термометър, работещ с технологията FMS, която позволява бързо да измерва телесната температурата. А системата STRICT и позлатеният връх гарантират нейната точност. Термометърът е изработен по съвременна технология от еластичен полимер, благодарение на което..
15.60 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 15225
Microlife Дигитален термометър измерва точно и прецизно телесната температура - само за 30 секунди. Има лек и удобен дизайн, огъващ се връх, долям дисплей и е водоустойчив. Не съдържа живак и е идеален за деца.Гъвкав накрайникНе съдържа живакЗвуков сигналУдобен за децаПамет за последното измерв..
8.50 лв.
Арт.номер: 54719
Електронен термометър деспик модел T15SL - с гъвкав връх е дигитален термометър за бързо и точно измерване на телесната температура при възрастни и деца. Показва стойността на дисплея с течни кристали след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното измерване. Отчита орална или аксиларна (под м..
8.70 лв.
Арт.номер: 48822
Zedd Digital Thermometer представлява медицинско устройство, електронен термометър за измерване на телесна температура. Дигиталният термометър е с елегантен, съвременен дизайн. Надеждното устройство на марката Зедд, залог за неговата прецизност, надеждност и високо качество. Отличава се с висока точ..
7.60 лв.
Арт.номер: 56802
Безконтактният инфрачервен термометър 911 Despic Т81 е предназначен за измерване на телесна температура безопасно и хигиенично. Той е в състояние да открива температура без контакт, на разстояние 5 см.Подходящ е за измерване на температурата на тялото на деца и възрастни.Характеристики:Тип: Инф..
0.00 лв.
Арт.номер: 42645
ХАРТМАН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ БЕЙСИК / HARTMANN TERMOMETER THERMOVAL BASIC  ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ТЕРМОВАЛ БЕЙСИК: Бързо измерване на температурата. При ректално измерване отнема 60 - 90 секунди. Снабден с дисплей за отчитане на данните. Запаметява стойностите на последните..
0.00 лв.
Арт.номер: 13084
Елегантен дизайн и лесно четлив. Термометрите може да са с различна визия и състав.Състав:Дърво, пластмаса, стъкло, метал.Диапазон за измерване:от -40° С до +50° С. За измерване на стайна температура.Да се постави на проветриво място в стаята и не под пряко слънчево греене.Производител: Китай..
0.00 лв.
Арт.номер: 53771
Разработен за измерване на орална или аксиларна (под мишницата) температура при малки деца и възрастни. Може да измерва телесната температура в оC или оF. Разполага със сензорен връх, където се намира измервателен датчик за темепратурата. Има капак на сектора за батерия и бутон за Вкл..
0.00 лв.
Арт.номер: 52957
Звуков сигналПамет от последното измерванеСменяема батерияВодоустойчивАвтоматично самоизключванеЦелзий/ Фаренхайт..
0.00 лв.
Арт.номер: 15225
Измерва температурата за 10 секундиSIlent Glow технологияЗвукова и цветна сигнализацияГолям дисплейОсветяване на екранаИндикация за изтощена батерияХипоалергенен златен връхГъвкав накрайник5 години гаранцияТехнологията Silent Glow показва на ползвателя чрез червена светлина, ако температурата надвиш..
0.00 лв.
Арт.номер: 43031
Уникален инфрачервен термометър за мигновено безконтактно измерване на телесната температура. Измерва температурата на повърхности, въздух и течности. Аларма при повишена температура. Голям екран. Silent Glow технология. Памет за 30 измервания. Автоматично изключване. Характеристики:Инфрачервен тер..
0.00 лв.
Арт.номер: 54763
Безконтактен термометър за деца AGU Giraffe измерва температурата, без да докосвате детето само за 1 секунда. Той притежава нова технология, използваща инфрачервен сензор, която позволява бързо и точно измерване. Много е важно да получавате надеждна информация за температурата на детето при първото ..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)