Меню
Количка

Електронни и дигитални термометри

Производител: Неопределен производител Арт.номер: 6109
Quiko Strict представлява гъвкав дигитален термометър, работещ с технологията FMS, която позволява бързо да измерва телесната температурата. А системата STRICT и позлатеният връх гарантират нейната точност. Термометърът е изработен по съвременна технология от еластичен полимер, благодарение на което..
15.60 лв.
Производител: Неопределен производител Арт.номер: 15225
Microlife Дигитален термометър измерва точно и прецизно телесната температура - само за 30 секунди. Има лек и удобен дизайн, огъващ се връх, долям дисплей и е водоустойчив. Не съдържа живак и е идеален за деца.Гъвкав накрайникНе съдържа живакЗвуков сигналУдобен за децаПамет за последното измерв..
8.50 лв.
Арт.номер: 54719
Електронен термометър деспик модел T15SL - с гъвкав връх е дигитален термометър за бързо и точно измерване на телесната температура при възрастни и деца. Показва стойността на дисплея с течни кристали след подаване на звуков сигнал. Запаметява последното измерване. Отчита орална или аксиларна (под м..
8.70 лв.
Арт.номер: 48822
Zedd Digital Thermometer представлява медицинско устройство, електронен термометър за измерване на телесна температура. Дигиталният термометър е с елегантен, съвременен дизайн. Надеждното устройство на марката Зедд, залог за неговата прецизност, надеждност и високо качество. Отличава се с висока точ..
7.60 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)