Меню
Количка

ЕЛГИДИУМ паста за зъби разкриваща плаката 50 мл

Elgydium Паста за зъби разкриваща плаката х50 мл - Паста за зъби
ЕЛГИДИУМ паста за зъби разкриваща плаката 50 мл
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 53600
  • Тегло: 0.07кг
9.90 лв.

Паста за зъби Елгидиум разкриваща зъбната плака съчетава във формулата си естествени оцветяващи агенти, които визуализират зъбната плака и я правят лесна за почистване.

Паста за зъби Елгидиум разкриваща зъбната плака съчетава във формулата си естествени оцветяващи агенти, които визуализират зъбната плака и я правят лесна за почистване, както и активни съставки, които защитават зъбния емайл и го предпазват от развитие на кариес. Като истинска иновация тази паста превръща миенето на зъби в забавление за деца и възрастни.Състав: 
Активни съставки:

  • Fluorinol® (nicomethanol hydrofluoride, 1000 ppm флуорни йони, патент на лаборатории Pierre Fabre): свързва се здраво към повърхността на емайла като я реминерализира, подсилва и защитава зъбите.
  • Siliglycol (PEG-12 dimethicone): филмообразуващ агент, който увеличава продължителността на действие на Fluorinol® дори и след изплакване.
  • Оцветяващ микс: микс от зелени багрила, които имат свойството да се свързват със зъбната плака и да я оцветяват в зелено.Начин на употреба:
Предназначена за употреба веднъж или два пъти седмично, като се редува с класическа паста за зъби, но е възможно и ежедневното използване на продукта.

Измийте зъбите си в продължение на 2 - 3 минути по стандартния за Вас начин, изплакнете и проверете за наличието на зелено оцветяване по зъбната повърхност. При наличие на оцветени участъци, измийте с четката за зъби отново без да добавяте ново количество паста за зъби. ELGYDIUM Разкриваща плаката не оцветява брекети и ортодонтски апарати. Опаковка:
 
50 мл


Производител:
 Pierre Fabre Medicament, Франция

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.