Меню
Количка

СИМПЛИК ш-н с/у посивяване на тъмна коса за мъже 150 мл

Simpliq Dark hair shampoo 150ml / Симплик Шампоан срещу посивяване на тъмна коса 150мл - Шампоани
СИМПЛИК ш-н с/у посивяване на тъмна коса за мъже 150 мл
  • Наличност: Изчерпан
  • Арт.номер: 53741
  • Тегло: 0.18кг
23.60 лв.

      Шампоанът съдържа и активна съставка, извлечена от водораслото Cystoseira compressa, която допринася за регенерацията на естествените косъмчета

      Шампоанът Симплик срещу посивяване съдържа растителни екстракти, богати на фитопигменти, които при редовна употреба постепенно потъмняват цвета на косата и допълнително я предпазват от неблагоприятния ефект на слънчевата радиация.

      Шампоанът съдържа и активна съставка, извлечена от водораслото Cystoseira compressa, която допринася за регенерацията на естествените косъмчета.

      Съставът е обогатен с екстракт от дрожди, използвани в пивоварството – богат източник на протеини, витамин В комплекс и минерали.

     Редовната употреба на шампоана Simpliq срещу посивяване възстановява естествения, тъмен цвят на косата. Очакваният ефект от продукта може да бъде повлиян от фактори като: тип и състояние на косата, генетично определени индивидуални характеристики, начин на живот и условия на околната среда.

     Начин на употреба: Нанасяйте върху мокра коса, масажирайки леко до образуване на пяна. Изплакнете с вода. Видим ефект от употребата на шампоана се очаква след 5-тото измиване.

     Внимание: Само за външна употреба! Пазете от контакт с очите и с увредена кожа. При такъв измийте обилно с вода. Ефектът от продукта може да бъде повлиян от фактори като състояние и тип на косата, начин на живот, условия на околната среда, индивидуални генетично определени характеристики и др. При свръхчувствителност към някоя от съставките, не използвайте продукта.

     Съхранение: В оригиналната опаковка, при температура под 25 градуса. Не охлаждайте и не замразявайте продукта. Дръжте го на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 150 мл.

     Производител: Aflofarm

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.