Меню
Количка

СУПЕРОПТИК КОМПЛИЙТ капки 10 мл

СуперОптик Къмплийт Овлажняващи капки за очи с натриев хиалуронат 0,2% х10 мл - Очи и зрение
СУПЕРОПТИК КОМПЛИЙТ капки 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 56819
  • Тегло: 0.01кг
23.93 лв.
Polpharma СуперОптик Къмплийт представлява стерилни капки за очи с натриев хиалуронат  и декспантенол  за овлажняване, регенериране, предпазване и подхранване повърхността на окото.

Polpharma СуперОптик Къмплийт представлява стерилни капки за очи с натриев хиалуронат 0,2% и декспантенол 2% за овлажняване, регенериране, предпазване и подхранване повърхността на окото. Натриевият хиалуронат е натриева сол на хиалуроновата киселина и е естествен елемент в човешкия организъм. Декспантенол е от групата на витамин В и подпомага свойствата на активната съставка. Натриевият хиалуронат предпазва повърхността на окото създавайки равномерен, устойчив и дълготраен защитен филм, без нежелани ефекти за зрението. Декспантенолът (провитамин B5) подсилва овлажняващите свойства на натриевия хиалуронат, спомага за регенерирането и предпазва повърхността на окото. СуперОптик Къмплийт облекчава раздразнените, състоянието на сухи и уморени очи, като и възвръща естествения баланс на хидратиране на очите. Стерилните капки се прилагат при механично раздразнение на окото (например при използване на контактни лещи); нежелано влияние от околната среда, като климатици, студ, топлина, сух въздух, вятър, замърсяване на въздуха; прекомерна умора в резултат на работа с компютър, микроскоп, продължително шофиране. Не съдържа консерванти. Разтворът СуперОптик Къмплийт може да се използва при носенето на всякакъв вид контактни лещи.Състав:
Натриев хиалуронат 0,2%, декспантенол 2%, натриев цитрат дихидрат, монохидрат на лимонената киселина, високопречистена вода.Начин на употреба:
Една опаковка от продукта трябва да се използва само от един потребител, поради хигиенни съображения! 


1. Внимателно измийте ръцете си преди да поставите медицинския продукт.
2. Преди първата употреба, отстранете капачката, обърнете бутилката с дозатора надолу, след което внимателно стиснете стените на бутилката, докато се появи първата капка.
3. Сваляйте капачката преди всяка употреба и поставяйте капките в окото (очите).

Обичайната доза е 1-2 капки 3 пъти дневно в конюнктивалния сак на всяко око или съглавно препоръката на офталмолог.

4. Бавно затворете очите, за да може течността да покрие равномерно цялата повърхност на окото (очите).
5. Затворете бутилката. 
6. Избягвайте да докосвате повърхността на окото с върха на капкомера.

Продуктът може да се използва продължително време. Ако въпреки употребата на продукта раздразнението продължава и не отминава дълго време, потърсете консултация с офталмолог.Опаковка:
10 млПроизводител: 
Polpharma

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.