Меню
Количка

СУПРАВИТ МАГНЕЗИЙ ефф табл x 20 бр

Supravit magnesium + B complex EFF 20 tablets / Суправит магнезий + В комплекс ЕФФ 20 таблетки - Стави, Кости, Мускули
СУПРАВИТ МАГНЕЗИЙ ефф табл x 20 бр
6.48 лв.
Наричат магнезия тайната на дълголетието. Жизненоважният минерал допринася за електролитния баланс, за протичането на метаболизма и производството на енергия, за функционирането на нервната система, на мускулите, за поддържането на нормалната психична функция.Витамините от група В подпомагат метаболизма, производството на енергия и сърдечната функция.

Supravit magnesium + B complex EFF 20 tablets

Суправит магнезий + В комплекс ЕФФ 20 таблетки

Суправит магнезий + витамин В6 се препоръчва при физическо, умствено и емоционално натоварване, стрес, умора, мускулни крампи, предменструален синдром. Магнезий – жизненоважният минерал допринася за електролитния баланс, за протичането на метаболизма и производството на енергия, за функционирането на нервната система, на мускулите, за поддържането на нормалната психична функция. Той взема участие в повече от 300 процеса в човешкия организъм. Витамините от група В подпомагат метаболизма, производството на енергия и сърдечната функция.
  • С натурални аромати
  • С натурални оцветители
  • Без аспартам
Активни съставки:  1 таблетка съдържа  Магнезий 150mg, Витамин В1  0.7mg,  Витамин В2  0.8mg, Витамин В6  1.0mg, Витамин В12  0.5µg Начин на употреба: 1 табл дневно разтворена в чаша вода Предупреждения: Суправит магнезий + витамин В6 е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 Производител: Кенди ООД, България, по лиценз на Kendy Suisse AG.
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.